DOLAR 34,2694 -0.03%
EURO 37,0638 0.19%
ALTIN 3.000,040,26
BITCOIN 2303226-0,14%
İstanbul
17°

AÇIK

05:54

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadın magandalardan genç kızlara şiddet!

Kadın magandalardan genç kızlara şiddet!

ABONE OL
11 Haziran 2024 10:42
Kadın magandalardan genç kızlara şiddet!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kocaeli’de çeşitli zamanlarda genç kızlara şiddet uygulayarak onları küfürlerle tehdit eden Bahar K. ile birlikte arkadaşı, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Genç kızların darp edildiği görüntüler, toplumda büyük bir tepkiye neden oldu. Bahar K.’nin Körfez’de ikamet ettiği belirlendi ve farklı zamanlarda genç kızlara yönelik şiddet uyguladığı görüntüler, sosyal medyada geniş kitleler tarafından tepkiyle karşılandı.

Farklı zamanlarda bir çok gen kıza şiddet uyguladılar

Sokak ortasında yaşanan olayda, genç bir kızın saçlarından tutulup tekme atılmasıyla başlayan görüntülerde, şüpheli “Çocuğuna sahip çık. 19 yaşındasın, 2 yaşında kızın var.” diyerek darp ediyor. Yanında bulunanlar ise müdahale etmek yerine olayı izliyor gibi görünüyor. Ardından Bahar K. kızı yere atıp tekrar tekmelemeye başlıyor ve saçlarından tutarak kaldırıyor. Bazı kişiler ise “Bahar tamam.” diyerek müdahale etmeye çalışıyor. Görüntülerde, Bahar K.’nin genç kızı darp ettikten sonra tehditler savurduğu da duyuluyor: “Bak seni uyarıyorum. Bir dahakine aynaya bakamazsın. ‘Sana vurmayacağım’ dedim. Küçücüksün. Benim sevgilim var, bunun da sevgilisi var. Körfez’de bir tanesine denk gelirsen öldürürüm seni. Ben ömrünü vermişim. Yemin ederim öldürürüm seni.”Ev içinde kaydedilen başka bir görüntüde Bahar K.’nin bir başka genç kıza vurup küfür ettiği, şiddet gören genç kızın ise korku dolu bakışlarla “Abla tamam sakin ol.” dediği görülüyor. Bir diğer evde kaydedilen görüntüde ise Bahar K.’nin farklı bir kıza psikolojik baskı uyguladığı, kızın da korku içinde olduğu anlaşılıyor. Başka kişilerin de bulunduğu ortamda genç kızın “Tamam abla ben zaten onu her yerden engelledim.” dediği, Bahar K.’nin ise “Tanımayacaksın zaten. Körfez’in çocuklarından uzak duracaksın. Bir araştır. Belki karısı var, belki sevgilisi var.” diyerek kızı korkutmaya devam ettiği görülüyor.

Gereği yapıldı

Şiddet görüntülerinin bugün sosyal medyada yayılmasının ardından harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bahar K. ile G.K’yi gözaltına aldı. Şüphelilerin, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz şüphelilerin emniyete getirildiği anların fotoğrafını, “Gereği yapıldı.” notuyla paylaştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r