DOLAR 34,2489 0.05%
EURO 37,2978 0.18%
ALTIN 2.996,320,05
BITCOIN 23576220,77%
İstanbul
14°

KAPALI

05:51

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meteoroloji Uyardı: Kar geliyor!

Meteoroloji Uyardı: Kar geliyor!

ABONE OL
16 Ekim 2024 11:33
Meteoroloji Uyardı: Kar geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 16 Ekim Perşembe günü için hava durumu raporunu açıkladı. Perşembe gününden itibaren etkili olacak soğuk hava dalgasıyla birlikte Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşmesi öngörülüyor. Gelecek hafta sıcaklıkların mevsim normallerine döneceği tahmin ediliyor.

Kar geliyor!

Karadeniz Bölgesi’nde sezonun ilk kar yağışı kapıda. Rize çevresinde yağmur etkisini kaybetse de, çarşamba ile cuma arasında Kastamonu, Sinop, Samsun ve Rize’de şiddetli yağmur bekleniyor. Ayrıca, bölgedeki yaylalarda kar yağışı da olacağı tahmin ediliyor.

Marmara Bölgesi

Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Kırklareli’nin kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, batı kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Ege Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, kıyı kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Akdeniz Bölgesi

Öğle saatlerinden sonra Orta ve Doğu Akdeniz’in Toroslar mevkiinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu Bölgesi

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ağrı çevreleri ile Erzurum’un güney, Muş’un doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Parçalı ve çok bulutlu, Siirt ve Batman çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r