DOLAR 34,1614 0.14%
EURO 38,0783 -0.25%
ALTIN 2.922,010,27
BITCOIN 2165621-0,59%
İstanbul
24°

KAPALI

05:23

İMSAK'A KALAN SÜRE

Polis katilinin ifadesi pes dedirtti!

Polis katilinin ifadesi pes dedirtti!

ABONE OL
25 Eylül 2024 17:23
Polis katilinin ifadesi pes dedirtti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Dudullu Polis Merkezi’nde motosiklet hırsızlığı nedeniyle gözaltına alınan ve 26 suç kaydı olduğu belirlenen Yunus Emre G. (19), iki gece önce karakoldan kaçtı. Polis memurları K.H.S. ve Şeyda Yılmaz, kaçan şüpheliyi yakalamak için harekete geçti.

Ben oradan anneme yardım etmek için çıktım

Sabah’ın haberine göre; Yunus Emre Geçti’nin ilk ifadesinin detaylarına da ulaşıldı. Buna göre uyuşturucu kullandığını itiraf eden Geçti, kendini şu sözlerle savundu: “Ben 5 ay öncesine kadar uyuşturucu madde kullanıyordum. Daha öncesinde bonzai ve esrar içiyordum. Beni Dudullu karakoluna polisler götürdü. Hırsızlık konusu ile ilgili bize teşhis yaptırdılar. İfadelerimizi aldılar. Sonra polisler bana ‘Bekleyeceksin’ dedi. Annem, babam, dedem ve anneannem de geldi. Ben sonra annemin çığlık sesini duydum. Karakolun duvarından atladım. Atlayınca babamı gördüm. Babam beni görünce kaçtı. Ben oradan anneme yardım etmek için çıktım. İfademiz alındığı için ben kaçtığımı zannetmedim.

Onların polis olduğunu görmedim

Eve doğru gittim, yolda hasımlarıma denk geldim. Bana saldırdılar. Kız arkadaşım, bu şahısların kız kardeşidir. O esnada oraya sivil araba gelmiş. Ben bu şahıslardan dayak yerken yerde silah gördüm. Sol kolumdan mermi yedim. Annemin vuruldum diye çığlığını duydum. Orada bir varil vardı silahın ucunu gördüm. Onların polis olduğunu görmedim. Sivil araçla gelmişlerdi.

Ben karşımda kadın olduğunun da farkına varmadım

Üzerinde üniforma olduğunu sonra kameralardan izleyince fark ettim. O varile doğru 2 el ateş ettim. Silahı orada bıraktım evime doğru yürüdüm. Sonra beni bekçiler gördü. Onlara teslim oldum. Ben karşımda kadın olduğunun da farkına varmadım. Diğer yaralıları da ben yaralamadım. Ben kimseden silah almadım. Yerde gördüm. Suçlamayı kabul etmiyorum. Kasten suç işlemedim. Tutuksuz yargılanmama karar verilsin.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r