DOLAR 34,2857 0%
EURO 37,0344 0.01%
ALTIN 3.026,59-0,03
BITCOIN 23134860,01%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hamile Eşini Boğan Sanık: ‘Eşim Her Gece Rüyama Giriyor, Ne Ceza Verirseniz Razıyım
  • Ara Haberi
  • Genel
  • Hamile Eşini Boğan Sanık: ‘Eşim Her Gece Rüyama Giriyor, Ne Ceza Verirseniz Razıyım

Hamile Eşini Boğan Sanık: ‘Eşim Her Gece Rüyama Giriyor, Ne Ceza Verirseniz Razıyım

ABONE OL
4 Haziran 2024 16:14
Hamile Eşini Boğan Sanık: ‘Eşim Her Gece Rüyama Giriyor, Ne Ceza Verirseniz Razıyım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde yaşayan Emrah Demir, 29 Ekim 2023’te, 5 aylık hamile olan 1 yıllık eşi Hatice Demir ile uyuşturucu kullanma konusunda gece saatlerinde anlaşmazlık yaşadı. Anlaşmazlık bir kavgaya dönüştü ve Emrah Demir, eşi Hatice Demir’in çığlıklarını bastırmak için ağzını ve yüzünü kapattı. Bir süre sonra Hatice Demir hareketsiz bir şekilde yere yığıldı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekibi, Hatice Demir’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Emrah Demir olaydan sonra tutuklandı.Emrah Demir hakkında, eşini kasten öldürmek suçundan Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Emrah Demir’in yargılanması başladı. Duruşmaya tutuklu sanık Emrah Demir, öldürülen Hatice Demir’in annesi Belgin, babası Ali Turgut ve tarafların avukatları katıldı.

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin adliyeye geldi

Duruşma öncesinde, kadın cinayetlerinin avukatlığını yapan Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, adliyeye gelerek öldürülen Hatice Demir’in yakınlarıyla bir araya geldi. Duruşma esnasında ses kaydı alınarak yapılan oturumda, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Emrah Demir, eşini öldürmekten dolayı büyük bir pişmanlık duyduğunu dile getirdi. Olay günü uyuşturucu kullandığını belirten Demir, ‘İşten eve döndüm, sonra bir yere gidip uyuşturucu aldım. Eşim beni arayarak ‘eve gel’ dedi. Gelme ihtimalim olmadığını söyledim. Ancak ısrar ettiği için eve döndüm. Tartıştık, uyuşturucu kullanmam nedeniyle bana tokat attı. Haklı olduğu için sesimi çıkarmadım ve dışarı çıktım’ şeklinde konuştu.Demir, eşini nasıl öldürdüğünü de şu şekilde anlattı: ‘Eve döndükten sonra yemek yedim ve tekrar uyuşturucu kullandım. Kendimi kaybettim. Televizyon izliyordum, eşim uyumak istediğini söyleyerek televizyonu kapattı. Uyurken, eşim telefonumu alıp karıştırdı. Ben de onun telefonunu aldım ve ‘Bana güvenmiyor musun?’ dedi. Telefon ve uyuşturucu yüzünden tartıştık. ‘Babamın yanına gideceğim’ dedi. Bana vurdu, ben de ona vurdum. ‘Kurtarın beni’ diye bağırdı. Boğuşma sırasında bağırmaması için elimle ağzını kapatmaya çalıştım. Yere düştüğünde, ağzından köpük geliyordu. Hastaneye götürmek istedim ama ‘hayır’ dedi. Dışarıdan gelen sesler üzerine babam eve geldi ve kapıyı çaldı. Kapıyı açmadım, sonrasını hatırlamıyorum.” dedi.

İsterseniz 100 yıl verin

Olayın ardından götürüldüğü Ruh Sağlığı Hastanesi’nde eşini öldürdüğünü öğrendiğini dile getiren Demir, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Eşimi çok seviyordum. Erkek çocuğumuz olacaktı. Allah belasını versin bu uyuşturucunun, bu uyuşturucu yüzünden ne yaptıysam yaptım. Kafayı yedim. Eşim her gece rüyalarıma giriyor, ‘Beni niye öldürdün?’ diye soruyor. Hakim Bey, bana ne ceza verirseniz verin, razıyım. İsterseniz 100 yıl bile verin. Cezaevinde başka insanlara zarar vermekten korkuyorum. Beni yeniden ruh hastanesine yatırın.

Sabaha kadar bize haber vermediler

Hatice Demir’in babası Ali ve annesi Belgin Turgut, kızlarını öldüren damatları ile damatlarının anne ve babasından da şikayetçi oldu. Ali Turgut, “Sabaha kadar bize haber vermediler. Kızım ‘Kurtarın beni’ diye bağırmış. Aramasaydık kızımın cenazesini kaybedeceklerdi” şeklinde konuştu.Mahkeme heyeti, sanık Emrah Demir’in tutukluluğunun devamına karar verdi ve duruşmayı eksikliklerin tamamlanması, dinlenmeyen tanıkların dinlenmesi için erteledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r