DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18400250,38%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

TBMM’de ortalık savaş alanına döndü!

TBMM’de ortalık savaş alanına döndü!

ABONE OL
25 Temmuz 2024 10:15
TBMM’de ortalık savaş alanına döndü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
TBMM’de tansiyon yükseldi. Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın başkanlık ettiği TBMM Genel Kurulu’nda, DEM Partili Milletvekili Ali Bozan’ın hakaretleri üzerine milletvekilleri arasında yumruklu kavga yaşandı. Bozan’ın yere düştüğü anlarda, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu’nun Bozan’a yumruk attığı görüntülendi. Olay, Genel Kurul’da gerginliğe neden oldu.

Hırsızsınız, hırsızlar ağzınız pislik kokuyor

İYİ Parti’nin gündeme ilişkin verdiği grup önerisinin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu’nda, DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan’ın kürsüden AK Parti grubuna yönelik sert ifadeleri gerginliğe yol açtı. Bozan, AK Parti milletvekillerine yönelik olarak “AKP hırsızlık yapıyor. Terbiyesiz de ahlaksız da sizsiniz. Hırsızsınız, hırsızlar, ağzınız pislik kokuyor” şeklinde ifadeler kullandı. Bu sözler üzerine AK Parti milletvekilleri bir anda ayağa kalkarak tepki gösterdi.

Olaya meclis polisi müdahale etti

Demokratik Emek Partisi (DEM) milletvekili Bozan’ın açıklamalarının ardından Meclis’te gerginlik tırmandı ve kısa süre içinde yumruk yumruğa kavga çıktı. Bu sırada Bozan’ın yere düştüğü görüldü. Meclis’teki polisler hızla olay yerine gelerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Kavganın yaşandığı esnada TBMM Başkanvekili Bozdağ oturuma ara verdi. O anlara ait görüntüler ise kameralar tarafından kaydedildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r