DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2139312-0,59%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Özgür Özel: “Ölüsüne de beş bakan yolladı”

Özgür Özel: “Ölüsüne de beş bakan yolladı”

ABONE OL
14 Eylül 2024 15:13
Özgür Özel: “Ölüsüne de beş bakan yolladı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’in 93. İzmir Enternasyonal Fuarı açılış törenindeki sokak söyleşisi nedeniyle hapis cezası alan Dilruba Kayserilioğlu ile bir araya gelmesini eleştirdi. Erdoğan, “Değiştik, normalleştik dediler ama millete ve 28 milyonun iradesine hakaret eden bir şahsı İzmir’de onur konuğu olarak baş köşeye oturttular. O fotoğraf, Türk siyasetine ve Türk demokrasisine yakışmamıştır. Gölge düşürmüştür. CHP lideri Özel’in millete bir özür borcu olduğuna inanıyoruz” dedi.Özel ise Erdoğan’a yanıt verdi: “Ben ne dedim de özür dileyeyim? Eğer Dilruba Kayserilioğlu’nun söylediklerinden dolayı kimse kötü hissettiyse özür dilerim. Şimdi sıra Erdoğan’da. Gezi eylemcilerine ağzına alamayacağım ifadelerle hakaret etti. Erdoğan da onlardan özür dilesin.”

Asıl özür dilemesi gerekenler haftalarca sokakları kargaşaya boğanlardır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nin açılış töreninde yaptığı açıklamada, CHP lideri Özgür Özel’in Gezi eylemcileri için kullandığı “sürtük” kelimesi nedeniyle özür dilemesi gerektiğine dair çağrısını yanıtladı. Erdoğan, “Milleti ve milli iradeyi hedef alan bir kalkışmayı demokratik bir eylem olarak göremeyiz. Asıl özür dilemesi gerekenler, haftalarca sokakları kargaşaya boğanlardır” dedi.

Tayyip Bey, Kadir Mısıroğlu’nun ifadeleri için özür dilesin bakalım

Özgür Özel, özür polemiği kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik yeni bir açıklama yaptı. İzmir’de gazetecilere konuşan Özel, Erdoğan’ı Kadir Mısıroğlu üzerinden eleştirdi: “Tayyip Bey, dirisini ziyaret etti, yatağının ucuna oturdu, elini tuttu, gözüne baktı. Ölüsüne ise beş bakan yolladı. Eğer Kadir Mısıroğlu’nun ifadelerini sahipleniyorsanız, Tayyip Bey, bu ifadeler için özür dilesin. Ayasofya’ya atadıkları imam İsmet Paşa’ya ‘iblis’, CHP’lilere ‘kafir’ dedi. Atatürk’e dolaylı yoldan ‘bunların hepsi kafir’ dedi. Bunlar için özür dileyecek mi? Birkaç meczup hala cami cami gezip CHP’lilere hakaret ediyor, kadınların namusuna dil uzatıyor. Ülkemiz yüksek tansiyon istemiyor; iktidardan icraat, muhalefetten hizmet bekliyoruz” dedi.

Tayyip Bey gelsin vatandaşı rahatlatsın

Açıklamasının devamında erken seçim çağrısını yineleyen Özel, ” 2025 Kasım son tarihtir. Tayyip Bey gelsin vatandaşı rahatlatsın. En büyük hakem kararı versin, kavga-hakaret-küfür etmeden. Biz yeterince küfür-hakaret duyduk” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r