DOLAR 34,0829 -0.05%
EURO 38,1152 -0.03%
ALTIN 2.882,040,26
BITCOIN 21798041,34%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:02

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Müge Anlı videolarıyla tanınmıştı!

Müge Anlı videolarıyla tanınmıştı!

ABONE OL
14 Eylül 2024 11:10
Müge Anlı videolarıyla tanınmıştı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Sosyal medyada Hürrem Sultan ve Müge Anlı taklitleriyle ün kazanan Melikhan Sağlam, 2022 yılında cinsiyet değiştirdiğini duyurdu. Yüzbinlerce takipçiye sahip olan Sağlam, son iki yılda geçirdiği birçok operasyonun ardından tamamen yeni bir görünüme kavuştu.

Birçok estetik operasyon geçirdi

Cinsiyet değişimi sonrası adını Melis olarak kullanmaya başlayan sosyal medya fenomeni, kendi markasını kurarak ürün satışına başladı. Birçok estetik operasyon geçiren ve saçlarını sarıya boyatan Melis Sağlam, yeni görüntüsüyle takipçilerini şaşırttı. Bazı hayranları Sağlam’ın yeni halini beğenirken, bazıları estetik müdahalelerin abartılı olduğunu savundu.

2022 yılında cinsiyetini değiştirmişti

2022 yılında Instagram hesabından yeni görüntüsünü paylaşarak cinsiyet değiştirdiğini duyuran Melikhan Sağlam, şu ifadeleri kullanmıştı: “Merhaba ameliyattan çıktım ve şükürler olsun ki her şey yolunda mesaj atan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Sizinle uzun zamandır beraberiz beni desteklediniz, yanımda oldunuz ve belki de bu süreçte en büyük destekçim sizlerdi artık sizinle her şeyi açıkça paylaşma zamanımın geldiğini düşünüyorum. Sizin de uzun zamandır tahmin ettiğiniz gibi cinsiyet değiştirme sürecimdeydim ve sonunda bu süreci tamamladım.”“Çocukluğumdan itibaren farklı olduğumu ve içerisinde bulunduğum bedene ait olmadığımı hissediyor ve biliyordum artık bu süreci tamamlayarak yıllar önce aynaya bakıp kendisini farklı hayal eden Melikhan’a borcumu ödedim. Zorlu bir süreçti ancak hala önümde uzun bir yol var bu yolda benim yanımda olacağınıza inanıyorum. Son olarak çocukluğumdaki bana bu zamana kadar benimle olduğu için teşekkür ediyorum. Sana olan borcumu son zerresine kadar verecek ve senin istediğin bedende yaşamanı sağlayacağım çünkü bunu hak ediyorsun. Ben Melis Sağlam…”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r