DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352671,04%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MHP’li Yazıcıoğlu: Babam, ‘Makamından şeref alan olma’ derdi
  • Ara Haberi
  • Genel
  • MHP’li Yazıcıoğlu: Babam, ‘Makamından şeref alan olma’ derdi

MHP’li Yazıcıoğlu: Babam, ‘Makamından şeref alan olma’ derdi

ABONE OL
2 Nisan 2024 15:40
MHP’li Yazıcıoğlu: Babam, ‘Makamından şeref alan olma’ derdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tokat’ın yeni belediye başkanı olan Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, MHP’nin adayı olarak 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ne girdi. Resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan Yazıcıoğlu, DHA’ya yaptığı açıklamada seçim kampanyasının başarısından memnuniyet duyduğunu belirtti. Yazıcıoğlu, “MHP, Tokat’ta 55 yıl sonra ilk kez belediye başkanlığı seçimlerini kazandı. Ancak bu sadece başlangıç. Şimdi gerçek iş başlıyor. Hızlı bir şekilde güzel hizmetler yapmak için çalışmaya başlayacağız” şeklinde konuştu.

55 yıllık bir sürecin sonunda tarihe geçtiğimizi düşünüyorum

Seçim sonuçlarını partide takip ettiğini söyleyen Yazıcıoğlu, “Partililerimizle, milletvekilimizle ve il başkanımızla bir araya gelerek seçim zaferimizi kutladık. Partide inanılmaz bir coşku vardı. Bu zaferin arkasında büyük bir inanç ve çaba vardı. 55 yıllık bir sürecin sonunda tarihe geçtiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra önümüzde çok önemli bir süreç var, vatandaşlarımızdan büyük beklentiler var” şeklinde konuştu.

Tokat, rahmetli babam için kıymetli bir yer

“Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu sağ olsaydı, sizin Tokat Belediye Başkanlığı görevine seçildiğini görseydi; size ne derdi?” sorusuna Yazıcıoğlu, “Tokat, rahmetli babam için kıymetli bir yer. Tokat, ilk görev yeri. Vilayet binasının tam karşısındaki belediye binasında şimdi ben göreve başlayacağım. Rahmetli babam şunu söylerdi, kendisi de hep uygulamıştır. İki çeşit yönetici, idareci vardır. Biri makamlarına şeref veren biri de makamlarından şeref alan. ‘Oğlum her zaman makamına şeref veren ol’ derdi. ‘Makamından şeref alan olma’ derdi. Biz de bu anlayış içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Bence en iyi nasihati bu olurdu. Bir de tevazu, çok önemli bir şey. Nezaket, kucaklaşmak çok önemli bir şey. Babam toplumun her kesimi ile kucaklaşmayı, tam bir devlet adamı olmayı nasihat ederdi. Onun öğrencisiyim, öyle olacak. Bundan sonra da böyle olacak” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.