DOLAR 34,1571 0.16%
EURO 37,9296 -0.44%
ALTIN 2.873,02-0,05
BITCOIN 21682760,81%
İstanbul
21°

AÇIK

13:02

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Mansur Yavaş’tan uyarı gecikmedi!

Mansur Yavaş’tan uyarı gecikmedi!

ABONE OL
23 Eylül 2024 10:19
Mansur Yavaş’tan uyarı gecikmedi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
2023 seçimlerine kadar Mansur Yavaş’ın en yakınındaki isimlerden olan bağımsız Milletvekili Yüksel Arslan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sert eleştirilerde bulundu. Arslan, “Tek derdi kariyeri olan kişiye ‘Proje Çocuk’ denir, ‘Mustafa Kemal’in Askeri’ denmez.” dedi. Bu açıklamaya Mansur Yavaş’tan tepki geldi. Yavaş, “Arslan’ın açıklamalarını onaylamıyorum. Kendisinden bu tweeti silmesini tavsiye ederim.” şeklinde konuştu.

Özel’i topa tuttu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 2023 seçimlerine kadar özel kalemliğini yapan, 14 Mayıs’ta İYİ Parti’den milletvekili seçilip istifa eden Yüksel Arslan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i topa tuttu. Özgür Özel için, proje çocuk” diyen Arslan, CHP’nin Atatürk’ün hatırasına ihanet ettiğini savundu.

Mustafa Kemal’in Askeri olamaz

Arslan, şunları söyledi: “Kurucu iradenin, Atatürk’ün ortaya koyduğu kuruluş ilkelerinin düşmanlarıyla el el olanlar, “Mustafa Kemal’in Askeri” olamaz. Terör örgütleriyle, etnik bölücülerle, vatan hainleriyle aynı kareye girenlerin, Atatürk’ün aziz hatırasına ve mücadelesine ihanet ettiği gün gibi ortada. “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sözü mesuliyet sahibi ve inanmış insanların dilindeyse memleketin sorunlarına şifa olur. Siyasi kalpazanların ve hangi bayrağa selam durduğu belli olmayan kimliksizlerin ağzından çıkıyorsa, kirli niyetlerin üstü örtülmek isteniyordur.

Mustafa Kemal’in Askeri değil düşmanıdır

Devletimizin temeline ve milletimizin varlığına yönelik saldırılara işbirlikçilik yapanlar, “Mustafa Kemal’in Askeri” değil, düşmanıdır. Kariyer basamaklarını çıkmak için Avrupa başkentlerinde kapı aralayanlar, Türk’ün kudreti ve kuvvetinden başka irade tanımayan Atatürk’e bizim gözümüzle bakamazlar. Tek derdi kariyeri ve ona çizilen rotada yürümek olanlar, “Proje Çocuk” olarak tanımlanır, “Mustafa Kemal’in Askeri” olarak anılamaz.

Mansur Yavaş’tan uyarı!

Arslan’a Mansur Yavaş’dan uyarı gecikmedi. Arslan’ın açıklamalarını onaylamadığını belirten Yavaş şunları söyledi: “Kamuoyunun dikkatine: Bağımsız milletvekili Sayın Arslanın bu açıklamalarını ve yayınladığı metni onaylamadığımın bilinmesini isterim. Ayrıca iyi bilinmelidir ki bu tür açıklamalar benim siyaset tarzıma uymamaktadır. Kendisine tavsiyem bu twiti silmesidir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r