DOLAR 32,2536 -0.08%
EURO 35,0936 -0.06%
ALTIN 2.465,11-0,03
BITCOIN 2105293-1,24%
İstanbul
20°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İYİ Parti’nin devir teslim töreninde sessizlik!

İYİ Parti’nin devir teslim töreninde sessizlik!

ABONE OL
2 Mayıs 2024 12:05
İYİ Parti’nin devir teslim töreninde sessizlik!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İYİ Parti’nin devir teslim töreni oldukça sakin geçti. Müsavat Dervişoğlu, 5. Olağanüstü Kurultay’da genel başkan seçilmesinin ardından görevi Meral Akşener’den devraldı. Ancak, bu devir teslim anında bir süre sessizlik hakim oldu ve kameralar da bu anları kaydetti. İYİ Parti’nin siyaset sahnesine 2017’de adım atmasından bu yana yaşanan ilk genel başkan değişimi resmen tamamlandı. Ankara’daki İYİ Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen törende, Meral Akşener mazbatayı Müsavat Dervişoğlu’na resmen teslim etti.

Arkadaşlar gülme krizine sokacaklar ben

Görevi devreden Akşener, Dervişoğlu ile yan yana oturup bir fincan çay eşliğinde samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Bu esnada makam odasında bir süre sessizlik hakim oldu ve kameralar da bu anları kaydetti. Dervişoğlu’nun espri anlamında sarf ettiği “Aman ne kadar sessiz” sözleriyle birlikte Akşener ve salondaki partililer kahkahalarla gülmeye başladı.Akşener, Dervişoğlu’nun esprisine cevaben “Valla Enver başkan şahit, arkadaşlar gülme krizine sokacaklar beni.” diyerek yanıt verdi. Bu samimi anlar, İYİ Parti’deki bu önemli geçişin neşeli bir atmosferde tamamlandığını gösterdi.

Dervişoğlu’na koltuk değil, birikim devrediyorum

İYİ Parti’nin kurumsal yapısını vurgulayan Akşener, “Bugün Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’na sadece bir koltuk değil, bir birikim de devrediyorum. Bu, hepimizin ortak birikimi” şeklinde konuştu.Devir tesliminin ardından Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener’i partililerin coşkulu alkışları arasında aracına kadar uğurladı. Akşener, kapıda partililerle duygusal vedalaşmalar yaşadı. Bu anlar, İYİ Parti’nin birlik ve beraberlik içindeki güçlü yapısını bir kez daha gözler önüne serdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r