DOLAR 32,6645 0.32%
EURO 35,5639 0.42%
ALTIN 2.509,161,72
BITCOIN 18652761,14%
İstanbul
28°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:47

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Eski belediye başkanını sokak ortasında öldürdüler!
  • Ara Haberi
  • Genel
  • Eski belediye başkanını sokak ortasında öldürdüler!

Eski belediye başkanını sokak ortasında öldürdüler!

ABONE OL
3 Temmuz 2024 14:37
Eski belediye başkanını sokak ortasında öldürdüler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Dün saat 14.30 sıralarında Rize’nin Ardeşen ilçesi Atatürk Caddesi’nde yaşanan olayda, Tunca beldesinde bir dönem AK Parti’den belediye başkanlığı yapan Ahmet Naci Aytemiz ile husumetli olduğu kişiler arasında bir markette tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar tabancalarla birbirlerine ateş açtı. Caddeye taşan çatışmada H.K.’nin tabancasından çıkan kurşunla vurulan Aytemiz, kanlar içinde yere yığıldı. İsmi açıklanmayan bir kişi ise omzundan yaralandı.Silahlı kavgaya karışan şüpheliler bölgeden uzaklaşırken, ihbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu Aytemiz, Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Aytemiz, tüm çabaya rağmen kurtarılamadı. Rize Devlet Hastanesi’ndeki diğer yaralının tedavisi ise sürüyor.

2 kişi yakalandı 1 kişi aranıyor

Polis ekipleri tarafından olayda silah kullandığı saptanan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, 1 kişinin yakalanması için de çalışmalar sürüyor.

Olay market kamerasına yansıdı

Cinayetin hemen öncesinde markette yaşanan olayların görüntüleri de ortaya çıktı. Ahmet Naci Aytemiz’in manav reyonunda beklerken, yanına gelen kişiler tarafından yumruklarla saldırıya uğradığı görüldü. Manav reyonunda bir anda karışıklık yaşanırken, market çalışanları ve müşteriler kaçışmaya başladı. Aytemiz’in saldırganları çevresinden uzaklaştırmaya çalıştığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r