DOLAR 32,2313 -0.19%
EURO 35,1164 -0.02%
ALTIN 2.503,031,51
BITCOIN 21584962,65%
İstanbul
19°

AÇIK

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erbakan’dan Bahçeli’ye sert sözler!

Erbakan’dan Bahçeli’ye sert sözler!

ABONE OL
2 Mayıs 2024 13:44
Erbakan’dan Bahçeli’ye sert sözler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Televizyon programına konuk olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kendisi hakkındaki sözlerine cevap verdi. Bahçeli’nin, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Yeniden Refah Partisi’nin yüzde 6,19 oy alarak Türkiye genelinde üçüncü parti konumuna yükselmesine atıfta bulunarak, “Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz olanların nerede durduğunu, kimlere ve nelere hizmet ettiğini, çıkarları uğruna nasıl da şuur kaybına uğradığını herkes öğrenecektir” sözlerine yanıt verdi.

Erbakan Bahçeli’yi yaşı ile vurdu

MHP liderinin bu sözlere yaşça bir gönderme yaparak cevap veren Erbakan, “Bahçeli, babamız, hatta belki de dedemiz yaşında insan. Karşılıklı polemiğe girmeyi uygun görmüyoruz. Zaten YRP’yi kurarken siyasete nezaket getireceğiz, kavga yerine çözüm üreteceğiz dedik. Bu nedenle bu konudaki görüşümüz bu yönde” dedi.

Ayranları yok içmeye, atla gidiyorlar çeşmeye

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında isim vermeden YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı hedef alarak şunları söyledi: “Mirasyedilerin Filistin konusunda cephe açıp Türkiye’yi suçlaması, jet yakıtı satıldığını iddia ederek Kürecik sakızı çiğnemeleri, utanç duvarı gibi karşımızdadır. Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz olanların nerede durduğunu, kimlere ve nelere hizmet ettiğini, çıkarları uğruna nasıl da şuur kaybına uğradığını herkes öğrenecektir. 3-5 belediye almak, siyasi ikbal ve ihtiraslarını tatmin etmek maksadıyla her türlü kılığa girenleri inanıyorum ki milletimiz hoş görmeyecek, Allah da affetmeyecektir. Ayranları yok içmeye, atla gidiyorlar çeşmeye. Cumhur İttifakını zaafa uğratmak dışında gayeleri yok.”

Varsa bir belgeniz, deliliniz çıkarırsınız ispat edersiniz

İstanbul’daki Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden Fatih Erbakan’a yüklenerek şunları söyledi: “Şu utanmazlığa bakın. Kürecik’teki radar üssü ile ilgili benzer yalanlara sarıldıklarını görüyoruz. Kürecik’teki radar merkezinin ülkemizin güvenliği dışında hiçbir devletle herhangi bir ilişkisi bağı irtibatı yoktur ve olamaz. Böyle yalan söylemeyin kurtulamazsınız. Bunun hesabını da ebedi alemde vereceksiniz. Yalan, çarpıtma ve manipülasyon üzerinden siyaset yapılmaz. Kendi devletine ve milletine iftira atarak da siyasetçilik oynanmaz. Varsa bir belgeniz, deliliniz çıkarırsınız ispat edersiniz. Bunu yapmıyorsanız kusura bakmayın ama müfteri damgası yemekten kurtulamazsınız. Gündeme gelmek uğruna hiç kimsenin Türkiye’nin Filistin davasındaki örnek duruşuna gölge düşürme lüksü yoktur.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r