DOLAR 34,1096 0.26%
EURO 38,1552 0.24%
ALTIN 2.859,931,09
BITCOIN 21702212,76%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Cinli Köy’de Korkunç Keşif

Cinli Köy’de Korkunç Keşif

ABONE OL
27 Ağustos 2024 16:05
Cinli Köy’de Korkunç Keşif
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’nın Sincan ilçesindeki ‘cinli köy’ olarak bilinen Kayı köyüne video çekmek için giden Alperen Yılmaz, Ali Kirman ve Abdullah Demir, köyde yaşlı bir adamın cesedini buldu. Olay, 18 Ağustos’ta meydana geldi. Sosyal medya içerikleri için köyde video çekmeye başlayan üç arkadaş, bir erkeğin yerde hareketsiz yattığını fark etti. Önce adamın baygın olduğunu düşünen arkadaşlar, daha sonra yaşlı adamın ölmüş olduğunu anlayınca çekimi durdurup hemen yetkililere haber verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gittiğimizde böyle bir cenazeyle karşılaşınca çok kötü olduk

Paranormal olaylar çekmek amacıyla sosyal medya hesapları için içerik üretmeye başladıklarını belirten Alperen Yılmaz, ilk videolarında bir ceset bulduklarını söyledi. Yılmaz, “Paranormal olayların yaşandığı yerleri araştırdık ve Kayıköy’ün bu tür garip olaylara sahne olduğunu duyduk. İlgi çekici bir şeyle karşılaşırız diye oraya gitmeye karar verdik. ‘Acaba paranormal vaka görür müyüz’ diye düşünürken, bir cenazeyle karşılaşınca çok kötü olduk” dedi. Üç arkadaşın yaşadığı olay, büyük bir şok etkisi yarattı.

Başta değişik bir varlık sandık

Yılmaz, köye yeni vardıklarını ve kamerayı eline aldığı anda cesedi fark ettiklerini dile getirerek, “Orada tam sunuma hazırlanırken hareketsiz yatan birinin olduğunu gördüm. Döndüm ve ‘bir gelin, ben bir şey gördüm dedim. Ali’ler de rahmetli abiyi canlı sandılar. Ben ‘adam ölmüş’ dedim. Ondan sonra yanına gittik başta değişik bir varlık sandık. Ama yanına gittiğimizde öyle olmadığını gördük ve amcanın rahmetli olduğunu gördük. Olayı yaşadığımız yerde direkt jandarmaları aradık. Jandarmalar geldi, daha sonrasında sosyal medyaya videoyu yüklediğimde tabii sansürlü olarak yüklediğimiz için inanmayanalar oldu. Fakat rahmetli amcanın ailesi bana ulaştı. Onu bulduğumuz için teşekkür ettiler bize. Allah korusun biz bulamasaydık cesedi çürüyebilirdi, yabani hayvanlar var doğada. Aldığımız kötü yorumların yanında bu dua da bize yetti. Bize ‘Allah razı olsun’ dediler ve teşekkür ettiler” diye konuştu.

Orada duygularım gerçekten birbirine çok karıştı

Sosyal medya içerikleri için ‘cinli köy’ olarak bilinen Kayıköy’e giden üç genç, çekim sırasında korkunç bir keşifte bulundu. Olay anını anlatan Ali Kirman, köyde videonun açılışını yaparken kameraman arkadaşının birini fark ettiğini ve harekete geçtiklerini söyledi. Kirman, “Biraz yaklaştığımızda adamın ölmüş olduğunu anladık. Fazla yaklaşmadan jandarmaya haber verdik. Köyün adı zaten çıkmış, insan istemsizce korkarak yaklaşıyor. Orada duygularım gerçekten birbirine çok karıştı,” dedi. Yaşanan olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Köy heyelandan dolayı boşaltılmış

Kayıköy’de video çekimi yaparken bir ceset bulan Abdullah Demir, olay anını ve sonrasını anlattı. Demir, “Adamın öldüğünü fark edince hemen polisi aramak aklımıza geldi. Polis yerine jandarma ekipleri geldi, çünkü orası jandarma bölgesiymiş. Ambulans da kısa sürede köye ulaştı, ancak kokudan dolayı ilk başta kimse yanaşamadı,” dedi. Köyde yalnızca iki kişinin yaşadığını belirten Demir, “Bu iki kişiden biri olan yaşlı amcanın gece vefat ettiği söyleniyor, ama kesin bilgiye sahip değiliz. Olayın ardından jandarma ifadelerimizi aldı ve bizi serbest bıraktı. Köy aslında heyelan nedeniyle boşaltılmış, ama bazı sosyal medya içerik üreticileri burayı ‘cinli köy’ olarak tanıtmış. Muhtar da gelip böyle bir şey olmadığını söyledi. Biz de gerçeği araştırmak için buradaydık,” diye konuştu. Olay sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r