DOLAR 34,1750 -0.08%
EURO 37,7815 -0.16%
ALTIN 2.911,73-0,39
BITCOIN 2053780-2,40%
İstanbul
21°

AÇIK

18:52

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Cem Garipoğlu’nun Mezarı Açıldı : Kefen Yok , Kemikler Dağınık !
  • Ara Haberi
  • Genel
  • Cem Garipoğlu’nun Mezarı Açıldı : Kefen Yok , Kemikler Dağınık !

Cem Garipoğlu’nun Mezarı Açıldı : Kefen Yok , Kemikler Dağınık !

ABONE OL
3 Ekim 2024 14:02
Cem Garipoğlu’nun Mezarı Açıldı : Kefen Yok , Kemikler Dağınık !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, mezarda dikkat çeken bulgulara işaret ederek, “Cem Garipoğlu’nun mezarında kefen ve bez yoktu. Kemikler ve kafatası dağınıktı, ceset bütünlüğü yoktu. Bu detaylar tutanağa da geçti,” şeklinde konuştu. Garipoğlu’nun ölümünün ardından, Karabulut ailesinin avukatları “Fethi Kabir İşlemi” talebinde bulundu. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, bu talebi kabul etmişti.

CEM GARİPOĞLU’NUN MEZARI AÇILDI

Polis ekipleri, Cem Garipoğlu’nun mezarının bulunduğu Karacaahmet Mezarlığı’nda güvenlik önlemleri almak amacıyla demir bariyerlerle çevreleme yaptı. Garipoğlu’nun mezarı, savcı ve Adli Tıp görevlilerinin gelmesinin ardından bugün açıldı.

“CESET BÜTÜNLÜĞÜ YOKTU” 

Mezarın açılmasının ardından  detayları paylaşan Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir “Cem Garipoğlu’nun mezarında kefen ve bez yoktu, kemikler ve kafatası dağınıktı, ceset bütünlüğü yoktu. Bu detaylar tutanağa da geçti. Ceset bütünlüğü olmadığı için kimlik tespiti yapmak fiilen olanaksız ama geldiğimiz noktada bu kimlik tespiti işlemi de yapılamadı. Çünkü ölenin herhangi bir yakını, Garipoğlu ailesinin herhangi bir ferdi veya komşusu yazılmıştı başsavcılık talimatıyla keza, bu da hazır edilmedi. Sadece avukatları meslektaşımız hazır bulundu.

“ÖZELLİKLE DİŞLER İNCELENECEK”

Bizim müvekkillerimiz zaten çok acılı oldukları için, psikolojik olarak yeni bir travmayı kaldıramayacak olduklarından tercihen gelmemeyi uygun buldular. Ama mutlaka kimlik tespiti işlemi için ölenin yakınlarının hazır bulunması gerekirdi bu nedenle teşhis işlemi yapılamadı. Bunu da tutanağa yazdık biz. Kemik parçaları, küçük olanlar bırakıldı ama büyük olanlar ve kafatası steril bir şeye konularak Adli Tıp’a gönderildi. Özellikle dişler incelenecek.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r