DOLAR 34,2764 0.01%
EURO 37,0052 -0.03%
ALTIN 3.023,48-0,13
BITCOIN 23022300,10%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyükçekmece’de denizde kadın cesedi bulundu

Büyükçekmece’de denizde kadın cesedi bulundu

ABONE OL
7 Haziran 2024 14:36
Büyükçekmece’de denizde kadın cesedi bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükçekmece Mimar Sinan Sahili’nde sabah saatlerinde balıkçılar denizde bir ceset buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, sahil güvenlik tarafından kıyıya çıkarılan cesedin bir kadına ait olduğunu ve üzerinde kimlik bulunmadığını tespit etti. Dalgıçlar tarafından denizden çıkarılan cesedin ayağına zincirle ağırlık bağlanmış ve halıya sarılmış halde olduğu belirlendi. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Cesedin dibe batması için ayağına zincirle ağırlık bağlanmış

İstanbul Büyükçekmece’de bir kadına ait ceset, ayağına zincirle ağırlık bağlanarak dibe batması ve halıya sarılarak fark edilmemesi amaçlanmış şekilde bulundu. Polis ekipleri, olayın aydınlatılması için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Savcının olay yerindeki incelemesini tamamlamasının ardından, ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Balıkçı arkadaşlar denizde bir bayan cesedi görmüşler

Mahalle sakini Cem Tansever, “Sabah geldiğimizde limanda polis ekiplerini gördük. Balıkçı arkadaşlarımız denizde bir kadın cesedi bulmuş ve durumu ekiplere bildirmişler. Sahil güvenlik ve polis ekipleri cesedi denizden çıkardı. Olay yeri incelemesi yapıldı ve ardından otopsi için ceset götürüldü” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r