DOLAR 34,2760 0.05%
EURO 37,6678 0.1%
ALTIN 2.910,560,04
BITCOIN 2135302-0,65%
İstanbul
23°

AÇIK

05:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bülent Ersoy’un Zeki Müren sözleri tartışma yarattı!
  • Ara Haberi
  • Genel
  • Bülent Ersoy’un Zeki Müren sözleri tartışma yarattı!

Bülent Ersoy’un Zeki Müren sözleri tartışma yarattı!

ABONE OL
15 Ocak 2024 09:28
Bülent Ersoy’un Zeki Müren sözleri tartışma yarattı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bülent Ersoy, merhum sanatçı Zeki Müren hakkında çarpıcı iddialarda bulunmuştu.

“Dünya Güzellerim Masada” programında konuşan Ersoy, Müren’in acımasız ve kıskanç biri olduğunu öne sürdü. Ersoy, “Müzeyyen Senar bana ‘Benim yerimi alacaksın’ derdi. Zeki Müren de bunu duyunca ‘Allah’ım bu Japon’un canına al’ demiş benim için. O bana ‘Japon Çiçeği’ derdi. Çalışanlarına eski televizyonunu vermiş, sonra da ‘Siz bunu benden çaldınız’ diye şikâyetçi olmuş. Bütün çalışanları falakaya çekmişler. Zeki Müren acımasız bir insandı. Bana olan kıskançlığından öldü.” dedi.

Bülent Ersoy’un Zeki Müren hakkındaki ağır suçlamalarına Sacit Aslan ve Onur Akay da dahil oldu.

ZEKİ BEY’İN AĞIRLIĞI KANTAR İLE TARTILIR!

Sosyal medyada paylaşım yapan Sacit Aslan, “1961 yılından başlayıp 2002 yılına kadar süren zaman içinde eğlence dünyasının Amiral gemisi olmuş MAKSİM gazinolarının varoluş sebeplerinin en başında tartışmasız Zeki Müren Bey gelir. Zeki Bey’in ağırlığı kantar ile tartılır manav terazi yeterli gelmez. Zeki Bey’den sonraki imitasyon taklitler sadece aslını yaşatmaktan öteye gidememiştir. Ezcümle Zeki Bey Türk sahnelerinin ‘Valentino Liberace’ dir. Zeki Bey hiç kimseyi kıskanmayacak kadar zirvede olan biridir ama kendisinden sonra zerre kadar kıymetli harbiyesi olmayan kırıntılar tarafından her zaman kıskanılmıştır.” ifadelerini kullandı.

BÜLENT ERSOY ŞARKISI ÇALINIRSA O MEKÂNI TEK EDERMİŞ!

Zeki Müren’in en yakın dostu ile çok sayıda röportajları olan Türk sanat müziği sanatçısı ve yazar Onur Akay ise kendi internet sitesinde bir yazı kaleme aldı. Akay, “Evet, Bülent Ersoy gibi bir daha gelmesi zor olan, beton gibi bir sesi kıskanmış olabilir demiyorum, kıskanmış! Ancak, ölmesi için dua etmemiş. Zeki Müren, sadece gittiği mekânlarda Bülent Ersoy şarkısı çalınmasını arzu etmemiş, eğer ki tesadüfen çalınıyorsa da o mekânı kibarca terk edermiş. Bülent Hanım; Sizler bizim renklerimizsiniz. Siz, Zeki Bey ve İbrahim Tatlıses olmasaydı inanın hayatımız çok renksiz olurdu.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r