DOLAR 34,2819 -0.03%
EURO 37,0905 0.21%
ALTIN 2.996,450,14
BITCOIN 2280449-0,97%
İstanbul
17°

AÇIK

05:54

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ayşe Mine’ye kanser teşhisi konuldu!

Ayşe Mine’ye kanser teşhisi konuldu!

ABONE OL
10 Temmuz 2024 12:38
Ayşe Mine’ye kanser teşhisi konuldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

63 yaşındaki ünlü sanatçı Ayşe Mine’nin kanserle mücadele ettiği öğrenildi. Yakın dostu ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, kötü haberi sosyal medyada duyurdu. Akay, “6 Temmuz Cumartesi günü, Türk sanat müziğinin en değerli sanatçılarından Ayşe Mine ile telefonda sohbet ederken, bana Eskişehir konseri öncesinde rahatsızlandığından bahsetti ve birden istifra etmeye başlayınca telefonu kapattık. O gece maç vardı ve hepimiz maçı izledik. Hollanda karşında 2-1 mağlup olduk.” dedi.

“KANSERLE SAVAŞIYOR”

Akay şöyle devam etti:

“Maç bitince uyudum ve rüyama Ayşe Mine girdi. Onu ölmüş olarak gördüm ve beraber aldığımız “Altın Plak” elimde ağlıyordum… Ertesi gün Ayşe Mine’ye rüyamı anlatacaktım ve ömrün uzamış diyecektim ama beni Ayşe Mine aradı ve beni yıktı! Kendisine hem “kolon” kanseri, hem de “rektum” kanseri teşhisi konulduğunu söyledi! Onun haberi yokken ben ağladım, ağladım, ağladım! Canım Ayşe Mine, şu an Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’nde yatıyor ve kanserle savaşıyor. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin, değerli sanatçımıza dualarınızda yer verin. Hem sesinin hem de yüzünün güzelliği ile bir döneme damga vurmuş sanatçımız için, yapılması gereken her şeyi yapalım.” ifadelerini kullandı.

DÜET YAPMIŞLARDI!

Ayşe Mine ve Onur Akay 2019 yılında düet yapmış ve o çalışma Mine ve Akay’a Altın Plak getirmişti.

Onur Akay o çalışmanın nasıl gerçekleştiğini şöyle anlattı:

“2019 yılında bir şarkı okumuştum… İsmi: “Yakarım Gemileri”… Yapımcım hem de aranjörüm olan büyük müzisyen Mustafa Arapoğlu, şarkıyı dinledi ve bana, “Onur bu şarkı düet istiyor” dedi. Bende, “Ayşe Mine’ye soralım dedim.” Mustafa, “acaba Ayşe Hanım kabul eder mi?” dedi. Ben, “bilmiyorum ama soracağım” dedim. Sorduğumda Ayşe abla, “okuyorum” dedi ve stüdyoya girdi bir kerede okudu çıktı, sonra klip çektik…”

Ünlü sanatçı Ayşe Mine, Onur Akay’la yaptığı düet sonrasında bir daha stüdyoya girip albüm çalışması yapmadı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.