DOLAR 34,1520 0.15%
EURO 38,0309 -0.2%
ALTIN 2.881,670,25
BITCOIN 21723901,18%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:02

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Aile meclisi “Katil, Nevzat” kararı almış

Aile meclisi “Katil, Nevzat” kararı almış

ABONE OL
17 Eylül 2024 11:38
Aile meclisi “Katil, Nevzat” kararı almış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturmada çarpıcı detaylar gün yüzüne çıktı. Milliyet Gazetesi’nin elde ettiği bilgilere göre, Narin’in kaybolmasının ardından aile büyükleri tarafından düzenlenen bir mecliste, tüm bireylerin yalan söylemesi ve arama çalışmalarını yanıltmaları talimatı verildiği ortaya çıktı. Ayrıca, mecliste cinayetin zanlısı olarak Nevzat Bahtiyar’ın belirlenmiş olduğu öne sürüldü.

Köy sakinlerinden sessiz kalmaları ve olayı örtbas etmeleri istendi

Narin Güran’ın kaybolduğu gün, büyük amcası tarafından toplanan aile meclisinde, tüm aile bireylerine asılsız ihbarlarda bulunmaları ve arama çalışmalarını yanıltmaları talimatı verildiği ortaya çıktı. Ayrıca, arama çalışmalarına aktif olarak katılan amca Salim Güran ve diğer kardeşlerine, bu çalışmaların yönlendirilmesi görevi verildiği belirlendi. Narin’in cansız bedeninin bulunmasının ardından yapılan ikinci aile toplantısında ise büyük amca, aile bireyleri ve köy sakinlerinden sessiz kalmalarını ve olayı örtbas etmelerini istedi.

Amca katil zanlısı olarak Nevzat Bahtiyar’ı işaret etti

İlk ifadesinde, “Bilmiyorum, haberim yok” yanıtı veren amca Salim Güran son ifadesinde, diğer aile bireyleri ile aynı şekilde katil zanlısı olarak Nevzat Bahtiyar’ı işaret etti. Soruşturma makamları, Narin’in kaybolmasından sonra 3 kez toplanan aile meclisinin aldığı son kararla Salim Güran’ın bu ifadeyi verdiği bilgisine ulaştığı iddia edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r