DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2143636-0,63%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Bakanların Narin mesajında dikkat çeken detay!

Bakanların Narin mesajında dikkat çeken detay!

ABONE OL
9 Eylül 2024 10:38
Bakanların Narin mesajında dikkat çeken detay!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Diyarbakır’da 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’dan acı haber geldi. Güran’ın cesedi, üç gündür arama yapılan dere yatağında, çuval içinde ve büyük taşlarla kapatılmış olarak bulundu. Cesedin yeni taşınıp taşınmadığı konusu tartışma yarattı. Üç bakanın da mesajlarında aileye taziye dilememesi dikkat çekti. Bu durum, cinayetin aile bireylerinden biri tarafından işlenmiş olabileceği şeklinde yorumlandı.

Haberi Ali Yerlikaya duyurdu

Narin Güran’ın cesedine ulaşıldığı haberini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu. Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından yaptığı ilk açıklamasında:

“Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir.” ifadesini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş: 

“Diyarbakır Bağlar’da kaybolan evladımız Narin’in maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Başımız sağ olsun. Narin yavrumuzun mekanı cennet olsun. Sorumluların en ağır cezayı alması için Bakanlık olarak sürecin bizzat takipçisi olacağız” açıklamasını yaptı.

Tüm gözler aileye çevrildi

Narin Güran’ın cesedinin bulunmasının ardından, canlı yayına bağlanan gazeteci Emrullah Erdinç’in açıklamaları dikkat çekti. Erdinç, “Tüm şüpheler aileye yöneldi. Amcanın daha önce şüpheli ifadeleri vardı. Arabada bulunan DNA örnekleri nedeniyle amca öncelikli şüpheli olarak değerlendiriliyor. Amca mı cinayeti işledi, yoksa cinayeti biliyor muydu, bu soruların cevapları soruşturma sonucunda netleşecek. Şu an için amca, ilk şüpheliler arasında yer alıyor” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r