DOLAR 32,2750 -0.04%
EURO 35,1008 -0.07%
ALTIN 2.466,050,01
BITCOIN 2103750-1,24%
İstanbul
20°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

KADIN İSTİHDAMI ARTTIRILMALI

KADIN İSTİHDAMI ARTTIRILMALI

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nde (BUİKAD) Başkanı Şeyda Şençayır, Türk Kadınlar Birliği Bursa Şubesi’nin Hayat Lokantası'nda yapılan  sezon açılış toplantısı ve üye kabul törenine katıldı.

ABONE OL
20 Eylül 2023 12:15
KADIN İSTİHDAMI ARTTIRILMALI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BUİKAD BAŞKANI ŞEYDA ŞENÇAYIR:

·“DAHA ÇAĞDAŞ VE REFAH TOPLUM İÇİN KADIN İSTİHDAMI ARTTIRILMALI”

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nde (BUİKAD) Başkanı Şeyda Şençayır, Türk Kadınlar Birliği Bursa Şubesi’nin Hayat Lokantası’nda yapılan  sezon açılış toplantısı ve üye kabul törenine katıldı.

Türk Kadınlar Birliği Bursa Şubesi’nin organizasyonuyla ve tüm üyelerinin katılımıyla  Cumhuriyetin 100’ncü yılında kız çocuklarının eğitimine destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte konuşan BUİKAD Başkanı Şeyda Şençayır, “Daha çağdaş ve refah bir topluma ulaşmanın kadının istihdam oranının ve girişimci kadın sayısının arttırılması ile mümkün olacağına inanan üyelerden oluşan BUİKAD, gönüllülüğü ve özverili olmayı ilke edinmiştir” dedi.

Çağdaş Türk kadınının, iş hayatının ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayan Başkan Şençayır, “2007 yılında 11 üye ile kurulan BUİKAD, 9 kurumsal üyemiz ile birlikte toplam 143 üye ile yoluna devam etmektedir. İş hayatının her kesiminde, çağdaş Türk kadınının, iş hayatının ayrılmaz bir parçası olmasının gerektiği ve kalkınma yolunun ancak ve mutlak bu yolla mümkün olacağına inanıyoruz. İş kadını ile güçlü bir Türkiye’ye ulaşma vizyonuyla yola çıkan BUİKAD, her kesiminde kadının varoluşunu sağlamak ve piyasada yol gösterici olmayı, girişimci kadın sayısını, kadının yasama ve karar vermedeki büyümelerini sürdürüyor. Derneğimiz, yönetsel gelişmeyi desteklemeyi hedeflemiş ve bu doğrultuda stratejilerini hayata geçirmiştir. BUİKAD’ın amacı ‘Kadına daha iyi çalışma koşullarına ulaşmaktan çok, kadınların iş seçeneklerini arttırarak varoluşunu deneyimlemektir.’  Bunun yanında BUİKAD hayata geçirdiği projeler ve iş birlikleri ile güçlenerek yoluna emin adımlarla devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Programda BUİKAD Başkanı Şeyda Şençayır’a Türk Kadınlar Birliği Bursa Şubesi’nin çalışmalarına verdiği destek ve katkıdan dolayı teşekkür edilerek kitap hediye edildi. Türk Kadınlar Birliği tarafından Şençayır adına Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin ‘Kır Çiçekleri Okusun Diye’ isimli sosyal sorumluluk projesine bağışta bulunuldu.

Bursa / Ara Haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r