DOLAR 34,2509 0.31%
EURO 37,8244 0.12%
ALTIN 2.928,790,45
BITCOIN 2093139-0,26%
İstanbul
22°

AÇIK

12:58

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

TÜRSAB Eğit ve İstihdam Et sertifika töreni gerçekleşti
  • Ara Haberi
  • Genel
  • TÜRSAB Eğit ve İstihdam Et sertifika töreni gerçekleşti

TÜRSAB Eğit ve İstihdam Et sertifika töreni gerçekleşti

ABONE OL
2 Ağustos 2024 10:08
TÜRSAB Eğit ve İstihdam Et sertifika töreni gerçekleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazeteabc/ Haber: Adiviye ElbaşTÜRSAB tarafından ana hizmet binasında ‘Eğit ve İstihdam Et’ sertifika töreni gerçekleşti. Gerçekleşen törende TÜRSAB Genel Başkan Yardımcısı Hasan Eker: “17 arkadaşımıza mesleki eğitimi verip sektörümüze kazandırdık. Bu eğitimlerin devamı ile sektörümüzü gün geçtikçe büyütmeye devam edeceğiz.” dedi. 

Meslek içi eğitime önem veriyoruz

TÜRSAB Genel Başkan Yardımcısı Hasan Eker gerçekleşen törende: “Bizler TÜRSAB olarak meslek içi eğitime değer veriyoruz. Sektörümüzün ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz ‘Eğit ve İstihdam Et’ projesi ile eğitimini tamamlayan arkadaşlarımıza mesleğe girişler için sertifikalarını bugün sizlerle beraber vereceğiz.

Turizm’in önde gelen kişileri ile bir araya getirdik

Projemize 70’e yakın başvuru gerçekleşti. Bu başvurularda 17 arkadaşımıza eğitimini verdik. Gerçekleştirilen eğitimde turizm mesleğinde önde gelen kişilerle arkadaşlarımızı bir araya getirdik. Eğitim alan arkadaşlarımız meslekte öncü kişilerden meslekle ilgili tecrübelerini dinlediler. Eğitimimiz de disipline ve müfreteda uyum bizim için çok önemliydi. Eğitim alan arkadaşlarımız bu uyumu çok güzel ayak uydurdular. Eğitim sırasında devamsızlık yapan arkadaşlarımız ile yollarımızı ayırdık. Eğitime sürekli katılan 16 arkadaşlarımıza bugün burada 2 ayrı belge vereceğiz.” dedi. Gerçekleştirilen törende 16 kişi sertfikalarını aldı. Sertifika töreninden sonra Muharrem ayına ithafen aşure dağıtımı gerçekleşti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r