DOLAR 34,1163 0.29%
EURO 38,1214 0.12%
ALTIN 2.863,141,21
BITCOIN 2146072-0,37%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

19:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Terör halayı çeken gruba ‘Ölürüm Türkiye’m’ şarkısı
  • Ara Haberi
  • Genel
  • Terör halayı çeken gruba ‘Ölürüm Türkiye’m’ şarkısı

Terör halayı çeken gruba ‘Ölürüm Türkiye’m’ şarkısı

ABONE OL
24 Temmuz 2024 11:21
Terör halayı çeken gruba ‘Ölürüm Türkiye’m’ şarkısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Terörist başı Abdullah Öcalan’ı övücü sloganlar eşliğinde halay çeken yaklaşık 15 kişilik bir grubun görüntüleri sosyal medyada yayımlandı. Gece saatlerinde çekildiği belirlenen bu skandal videoların ardından Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, görüntülerdeki kişilerin kimliklerinin tespit edilmesi amacıyla Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

9 suçlu yakalanarak gözaltına alındı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mersin’de yürütülen soruşturma kapsamında 9 şüphelinin gözaltına alındığını ve 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Mersin’de bir grup tarafından bölücü terör örgütü marşı eşliğinde halay çekilmesi ve terör örgütü elebaşı lehine slogan atılması olayıyla ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma çerçevesinde kimlikleri tespit edilen 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam etmektedir. Ülkemizin huzurunu bozmaya ve milli birlik ve beraberliğimizi hedef alacak girişimler amacına ulaşamayacaktır” ifadelerini kullandı.

Sahilde terör halayı çeken gruba polis minibüsünde “Ölürüm Türkiyem” dinletildi

Öte yandan sahilde terör halayı çeken şüphelilerin polis minibüsündeki görüntüleri de ortaya çıktı. İnternete düşen videoda terörist başı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atan ve halay çeken gruba polislerin “Ölürüm Türkiyem” şarkısını dinlettiği anlar yer aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r