DOLAR 34,2706 -0.01%
EURO 37,0411 0.04%
ALTIN 3.027,200,00
BITCOIN 2310715-0,39%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Siyaset sahnesinde olay iddia

Siyaset sahnesinde olay iddia

ABONE OL
9 Temmuz 2024 16:10
Siyaset sahnesinde olay iddia
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelecek Partisi’nin kurucularından ve bir dönem AK Parti İstanbul İl Başkanlığı yapmış olan Selim Temurci, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Görüşme davetinin Cumhurbaşkanı tarafından yapıldığı öğrenilirken, görüşmede ne konuşulduğu konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu buluşmanın yankıları devam ederken, Temurci’nin AK Parti’ye geçebileceği iddiası ortaya atıldı. Temurci’ye yakın olan Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin’in de Temurci ile birlikte iktidar partisi saflarına geçebileceği konuşuluyor. Gelecek Partisi’nin 14 Mayıs seçimlerinde CHP listesinden seçilen İstanbul Milletvekili Selim Temurci ve İsa Mesih Şahin’in AK Parti’ye katılacağı iddiası siyasi kulisleri hareketlendirdi.

Gelecek Partisi cephesinde ciddi bir rahatsızlığa sebep oldu

İsa Mesih Şahin ve Selim Temurci’nin AK Parti ile ilişkileri, Gelecek Partisi içinde büyük rahatsızlık yaratıyor. Haymana’da yapılan istişare kampında bu konu gündeme geldi ve il başkanlarının, Şahin ve Temurci’ye karşı sert eleştiriler yönelttiği öğrenildi.

Lütfen çıkıp açıklama yapın ve bu dedikoduları bitirin

Son çıkan dedikoduların ardından, Gelecek Partisi il başkanları, İsa Mesih Şahin ve Selim Temurci’ye “Lütfen açıklama yapın ve bu spekülasyonlara son verin” uyarısında bulunmalarına rağmen, her iki isim de beklenen adımı atmaktan kaçındı. Öne sürülen bilgilere göre, bu ikilinin AK Parti’ye geçiş düşüncesini ciddiye aldıkları ancak olası tepkilerden endişe ettikleri belirtiliyor. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun da bu belirsizlik nedeniyle rahatsızlık duyduğu iddia ediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r