DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21522040,25%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

İMSAK'A KALAN SÜRE

Seçim sonrası Murat Kurum’dan ilk açıklama!

Seçim sonrası Murat Kurum’dan ilk açıklama!

ABONE OL
1 Nisan 2024 13:50
Seçim sonrası Murat Kurum’dan ilk açıklama!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası yaptığı açıklamada, “İstanbullu vatandaşlarımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sokaklarda aktif bir şekilde olacağız. Halkımızın beklentileri doğrultusunda nerede olmamız gerekiyorsa orada olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

90 gündür sahada bilfiil 39 ilçemizde teşkilatlarımızla, adaylarımızla birlikte vatandaşımıza gittik

“Bu seçimde tercihini hangi partiden yana yaparsa yapsın iradesini sandığa yansıtan kardeşlerimize çok çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte bize inanan, bizimle yol yürüyen, projelerimizi, hayallerimizi paylaştığımız, proje ve hayallerle birlikte dava arkadaşlığı yaptığımız kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum.İstanbulluların bir kardeşi ve evladı olarak bizi bağrına basan tüm İstanbullu hemşehrilerime çok çok teşekkür ediyorum. 90 gündür sahada bilfiil 39 ilçemizde teşkilatlarımızla, adaylarımızla birlikte vatandaşımıza gittik. Dilimiz döndüğünce proje ve eserlerimizi paylaştık. Bizi her bir vatandaşımız bu süreçte gerçekten samimi duygularla bağrına bastı. O yüzden tüm İstanbullu kardeşlerimize çok çok teşekkür ediyorum”

Yine sokaklarda olacağız

Bugün sahur saatiyle birlikte sandık kurullarımıza, teşkilatlarımıza, 90 gündür evden, işten ve aileden fedakarlık yaparak çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza, değerli başkanıma, il başkan yardımcılarıma, milletvekillerime ve benimle omuz omuza mücadele eden her bir kardeşime içtenlikle teşekkür ediyorum. İstanbullu vatandaşlarımız rahat olsunlar, İstanbul’un hizmetkarı olan bizler, İstanbul için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yine sokaklarda olacağız. Halkımızın bizleri nerede görmek istediği önemli, çünkü biz de orada olacağız. Gece gündüz, sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.

Eksikliklerimizi gidermek için teşkilatlarımızla birlikte sahada aktif olacağız

Büyük ve güçlü Türkiye idealine katkı sağlamak için çaba göstereceğiz. Ülkemizin geleceğini daha iyiye taşımak adına şehirlerimiz ve vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için el ele verip çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza bize duyduğu güven ve bu görevi tevdi ettiği için teşekkür ediyorum. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey’e de teşekkürlerimi sunuyorum. Teşkilatlarımıza ve iş birliği yaptığımız tüm paydaşlara şükranlarımı iletiyorum. BBP’nin yanımızda yer aldığı için teşekkür ediyorum. Aziz İstanbullulara en derin minnetlerimi sunmak istiyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Bugün milletimizin sandığa yansıyan iradesiyle birlikte üzerimize düşen sorumlulukları eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Eksikliklerimizi gidermek için teşkilatlarımızla birlikte sahada aktif olacağız. Yarından itibaren yine halkımızın yanında olacağız. Seçilen belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve muhtarlara tebriklerimi iletiyorum. Bu seçimlerin İstanbul ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r