DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21558490,44%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:17

İMSAK'A KALAN SÜRE

Narin soruşturmasında yeni detay!

Narin soruşturmasında yeni detay!

ABONE OL
19 Eylül 2024 12:21
Narin soruşturmasında yeni detay!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün sonra Eğartutmaz Deresi’nde bulundu. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

Cezaevine gönderilen zanlı sayısı 12’ye çıktı

Narin Güran cinayetinde, amca Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran’ın tutuklanmasıyla birlikte cezaevine gönderilen zanlı sayısı 12’ye yükseldi. Daha önce Narin’in ağabeyi Enes, annesi Yüksel ve amcaları da tutuklanmıştı. Adli Tıp Kurumu’nun ilk bulgularına göre, Narin Güran’ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Narin’in Histopatoloji açıklandı

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Patoloji birimi tarafından hazırlanan histopatoloji raporuna göre, Narin Güran’ın bedeninde çürüme ve sıvılaşma belirtileri tespit edildi. Raporda, Narin’in boyun ön kas gruplarında, ağır otolittik kas segmentleri arasında seçilemeyen eritrosit benzeri kümelenmeler (kanama) bulunduğu belirtiliyor.

91 örnek inceleniyor

Narin Güran’ın cansız bedeninden alınan 91 örneğin incelenmesi devam ederken, cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiği ve neden öldürüldüğü henüz netleşmedi. Ancak yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Tutuklu ağabey Enes Güran’ın, Narin’in öldürülmeden bir gün önce Malatya’dan Diyarbakır’a gelmesi, “Enes cinayet için mi çağrıldı?” sorusunu akıllara getiriyor.

Narin’in kaybolduğu saatlerde uyuduğunu söyledi

Tutuklu ağabey Enes Güran ifadesinde, “Ağabeyim Baran askere gideceği ve kuzenimin düğünü olduğu için iş yerinden izin almıştım” dedi. Güran, kardeşinin ölümüne karışmadığını iddia ederken, Narin’in kaybolduğu saatlerde uyuduğunu da belirtti. Ancak, Enes’in kolundaki diş izleri ve sırtındaki tırnak izleri, kardeşini boğarak öldürdüğü iddialarını gündeme getirmiş durumda.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r