DOLAR 34,2140 0.05%
EURO 38,1312 0.01%
ALTIN 2.894,900,00
BITCOIN 2180769-3,30%
İstanbul
17°

KAPALI

05:28

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mansur Yavaş; “Cumhurbaşkanı adayı olurum”

Mansur Yavaş; “Cumhurbaşkanı adayı olurum”

ABONE OL
6 Ağustos 2024 13:18
Mansur Yavaş; “Cumhurbaşkanı adayı olurum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Geçtiğimiz genel seçimlerde 6’lı masada Cumhurbaşkanı adayı olarak adı geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partisinin kendisini aday göstermesi durumunda 2028 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olabileceğini duyurdu.

Elbette bu yükün altına girerim, cumhurbaşkanı adayı olurum

TV100 ekranlarında yayınlanan ‘Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı’ programında konuşan Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesini kamuoyuyla paylaştı. Burhan, “Mansur Bey’i ilk kez telefonla aradım, kendisi ‘Uçaktayım, mesaj yazar mısınız?’ dedi. Ben de ‘Sayın Başkanım, anketlerde isminiz Cumhurbaşkanı adayı olarak ön planda. Eğer partiniz sizi aday gösterirse, Cumhurbaşkanı adayı olur musunuz?’ diye sordum. Yavaş, ‘Elbette bu yükün altına girerim, Cumhurbaşkanı adayı olurum’ şeklinde yanıt verdi” ifadelerini kullandı.

Benim zihnimde zerre kadar kıymeti yoktur

Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’in, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun fotoğrafını Cumhurbaşkanlığı forsu önünde paylaşması büyük yankı uyandırdı. İmamoğlu, bu paylaşım hakkında yaptığı açıklamada, “Bu yapılan paylaşımların benim zihnimde zerre kadar kıymeti yoktur. Bütün belediye başkanı kardeşlerimin beldelerinde sorunların çözümlerine odaklanmasını istiyorum. Bizim derdimiz 4 yıl sonraki seçimin aktörlerini belirlemek değildir. Varsa bir kısım duyguları, o duyguları unutsunlar şimdilik. Beni rahatsız etmiştir” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP