DOLAR 34,1576 0.05%
EURO 38,1573 -0.24%
ALTIN 2.908,06-0,85
BITCOIN 22646372,51%
İstanbul
25°

AÇIK

19:04

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Evlilik hayali kuruyordu şantaj videoları ile dolandırıldı
  • Ara Haberi
  • Genel
  • Evlilik hayali kuruyordu şantaj videoları ile dolandırıldı

Evlilik hayali kuruyordu şantaj videoları ile dolandırıldı

ABONE OL
27 Eylül 2024 16:09
Evlilik hayali kuruyordu şantaj videoları ile dolandırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İstanbul’da yaşanan çarpıcı bir dolandırıcılık olayı, filmlere konu olacak türden. Ekol TV’nin haberine göre, 5 yıldır birlikte olduğu ve evlilik hayalleri kurduğu kadın, adamın özel videolarını çekerek şantaj yapmaya başladı. Mağdur, bir anda hayatının kabusa dönmesiyle karşı karşıya kalırken, kadın görüntüleri ifşa etme tehdidiyle para talep etti. Olayın ardından adam, durumu yetkililere bildirerek yasal süreç başlattı.

Benden 1 milyon lira talep etti

İstanbul’da yaşanan skandal bir dolandırıcılık vakası, genç adamın hayatını alt üst etti. İddiaya göre, 5 yıldır birlikte olduğu kadın, kendisinden 150 bin lira talep etti. Adamın bu isteği reddetmesi üzerine kadın, ilişkiyi sonlandırdı. Ardından aldığı bir telefonla ölümle tehdit edilen mağdur, 1 milyon lira istenildiğini açıkladı. Toplamda 25 bin dolar, 600 bin lira ve 400 gram altınını kaybeden adam, Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Korkunç olayın ardından, çiftin evlenip birlikte yaşayacakları evin, kısa süre içinde masaj salonu ilanlarına düştüğü öğrenildi.

Esas işi zengin adamlarla birlikte olup video çekip para almak

İstanbul’da yaşanan şantaj skandalında, mağdur adam, evinde kurulan kameralarla çekilen özel videolarının kendisine karşı kullanıldığını anlattı. “Beni birisi aradı, ölümle tehdit etti. 1 milyon lira istedi” diyen adam, videolarının ifşa edileceği tehdidiyle karşılaştığını ifade etti.Kadının kumar ve alkol bağımlılığı olduğunu belirten mağdur, “Gözün açık olduğu sürece para istiyor. Esas amacı, zengin adamlarla birlikte olup videolar çekip onlardan para almak. Eve de hırsızlığa karşı önlem olarak kamera kurdurduğunu söylemişti” dedi. Yaşadığı dehşeti anlatan adam, “Dolandırıldım, videolarım çekildi, param gitti ve evim kurşunlandı. Ama o parayı ondan alacağım” diyerek, intikam peşinde olduğunu vurguladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r