DOLAR 34,2908 0.01%
EURO 37,0351 0.04%
ALTIN 3.024,95-0,08
BITCOIN 23194810,31%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eşini boğazından bıçaklayıp çöpe attı!

Eşini boğazından bıçaklayıp çöpe attı!

ABONE OL
4 Haziran 2024 16:08
Eşini boğazından bıçaklayıp çöpe attı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Karşıyaka Mahallesi’nde dün gece korkunç bir olay yaşandı! Mahalle sakinleri, çöp konteynerine attıkları çöpler sırasında çuval içinde bir ceset bulduklarında dehşete kapıldı. Hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdiler. Sağlık ekipleri ve polis olay yerine ulaştığında, kadının boğazında ve vücudunda bıçak izleri olduğunu tespit etti. Ceset, olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Polisler, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledikten sonra çöp konteynerine sadece 30 metre uzaklıkta bulunan bir evde de araştırma başlattılar.

Kameralardan yakalandı

Polisin yaptığı araştırmalar sonucunda, Abdo Cevat’ın bir ay önce 3 katlı bir eve taşındığı tespit edildi. Güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesiyle birlikte, Abdo’nun eşi Dibe Cevat’ı gece bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedi battaniyeye sarıp çuval içine koyarak çöp konteynerine attığı ortaya çıktı. Ardından motosikletle kaçmaya çalışan Abdo Cevat, polisin takibi sonucunda saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı.Dibe Cevat’ın cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı ve otopsi işlemleri devam ediyor.

Cesedi taşıdığı kameralara yansıdı 

Gaziantep’te dehşet verici bir olayın görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası kayıtlarında, Dibe Cevat’ın kocası Abdo Cevat’ın omzunda bir çuval taşıdığı ve bu çuvalla çöp konteynerine doğru ilerlediği görülüyor. Görüntülerde, çuvallı Abdo’nun evinden çıkıp konteynerin bulunduğu bölgeye gitmesi ve çöp konteynerine cesedi atması yer alıyor. Abdo Cevat daha sonra gözaltına alındı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r