DOLAR 34,0808 0.15%
EURO 38,1176 0.02%
ALTIN 2.832,510,14
BITCOIN 21430634,33%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dilan Polat’tan cezaevi yönetimine eleştiri

Dilan Polat’tan cezaevi yönetimine eleştiri

ABONE OL
18 Eylül 2024 15:44
Dilan Polat’tan cezaevi yönetimine eleştiri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan ve Ağustos ayında tahliye edilen Dilan Polat, cezaevindeki günlerini anlatmaya devam ediyor. Polat, son olarak sosyal medya hesabında paylaştığı videoda, cezaevindeki kahve deneyiminden memnun kalmadığını belirtti. Polat, “Kahve tadı hiç de iyi değildi. Başlangıçta Türk kahvesi yoktu, sonradan getirildiler. Bardağa toz koyup su ekleyip karıştırdığınızda kahve oluyor” şeklinde konuştu.

Türk Kahvesi yoktu

Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanmaya başlayan Dilan Polat, takipçilerinin sorularını yanıtlıyor ve cezaevi sürecinden kesitler paylaşıyor. Zor günler geçirdiğini belirten Polat, bu konudan fazla bahsetmek istemediğini ifade etti. Ancak, tutukluluk sürecini anlatırken cezaevindeki kahve deneyiminden de bahsetti. Türk kahvesine olan bağımlılığıyla tanınan Polat, cezaevinde içtiği kahvenin tadının kötü olduğunu belirterek, “Cezaevindeki kahve çok farklıydı. İlk gittiğimizde Türk kahvesi yoktu. Sonra getirildiler; bardağa toz koyup üzerine su döküyor, karıştırıyorsunuz, işte bu kadar” şeklinde konuştu.

Konuşacak çok şey var

Dün yaptığı paylaşımda takipçilerine içini döken Dilan Polat diz kapağındaki izi göstererek “Bir gün avukat odasında bayılmıştım. Oradan kalma bir iz. Konuşacak çok şey var. Şu anda bu konuyla alakalı bir şey konuşmak istemiyorum. Bunu kelimelerle ifade edebilmek çok zor. Şu anda bunun yeri ve zamanı değil. Çok zor çok… 46 kiloyla çıktım şu anda 49 kiloyum. Önüme bakmak istiyorum, çocuklarımlayım. Çocuk, evlat tüylerim ürperiyor. Dile kolay… Hep rüyalarımda Milan’ı okula kayıt ettirdiğimi görürdüm. Uyandığımda da Allah’ım Milan’ı okula kaydettirebilecek miyim derdim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Anlayışınız için de çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum” dedi.

Her koğuşa dönerken bayılırdım yerlerde çok zordu

Paylaşımında cezaevinde geçirdiği zor günlere de değinen Polat, “O görüşler 1 saatti cam arkasında dokunmazdım pazartesi… Her koğuşa dönerken bayılırdım yerlerde çok zordu. Hala unutamadım, hayat boyu da unutamam. Evlat bambaşka Milan bana bir kez ‘Sen çok kötü annesin gelmiyorsun’ demişti. Çok zordu işte çok her bir saniye” ifadelerini kullandı.

[embedded content]

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r