DOLAR 34,1784 0.11%
EURO 38,2034 -0.14%
ALTIN 2.933,870,03
BITCOIN 22307153,89%
İstanbul
25°

AÇIK

05:23

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çocuklar istedi başkan yaptı

Çocuklar istedi başkan yaptı

ABONE OL
26 Eylül 2024 13:31
Çocuklar istedi başkan yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Gazeteabc/ Haber: Adiviye ElbaşSpor ve sporcuya verdiği değer ile Yıldırım ilçesinin dört bir köşesine spor merkezleri kazandıran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yıldırım’ın bir sonra ki Çınarönü Mahallesi oldu. Yıldırım Belediye tarafından Çınarönü Mahallesi Çınar Sokak’ta ‘Çınarönü Kapalı Spor Salonunun’ açılış töreni gerçekleşti.Gerçekleşen törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz: “‘Spor Kenti Yıldırım’ın kimliğini güçlendirecek yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz. İlçemize yeni spor yatırımları kazandırırken, ihtiyaçları karşılamada yetersiz kalan tesislerimizi sil baştan yenileyerek 5 yıldızlı modern komplekslere dönüştürüyoruz.” dedi.

Spora ulaşımı kolaylaştırdık

Göreve geldiğimizden bu yana; başta Bursa’nın en büyük spor tesisi olan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi, Yıldırım Karapınar Gençlik Merkezi ve İlyas Kader Spor Merkezi’ni hizmete açarken, Mimarsinan Spor Kompleksi ve Dr. Sadık Ahmet Gençlik ve Spor Merkezi’ni sil baştan yeniledik.Önümüzdeki haftalarda Sakarya Kapalı Spor Tesisi’ni ve Dr. Sadık Ahmet Gençlik ve Spor Merkezi’ni de görkemli bir açılışla taçlandıracağız. 5 yıllık görev süremiz içerisinde 22 spor yatırımını ilçemize kazandırarak hemşehrilerimizin spora erişimini kolaylaştırdık. Bu dönemde de spor yatırımlarımıza yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Bu dönemde; Kadiyayla Kamp Merkezi, Piremir ile Hocataşkin Gençlik ve Spor Merkezi’ni şehrimize kazandıracağız. Yunus Emre Spor Kompleksi’ni sil baştan yenileyecek ve Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’ne kapalı bir tenis kortu kazandıracağız.

303 bin 602 vatandaşımızı spor ve eğitim hizmetiyle buluşturduk

Kıymetli misafirler, gerçekleştirdiğimiz tüm bu hizmetler ancak insanla buluşunca anlam kazanıyor. 2019 yılından bu yana 11 tesiste, 20 branşta toplamda 303 bin 602 vatandaşımızı spor ve eğitim hizmetiyle buluşturduk. Yalnızca bu yaz spor okullarında 45 bin çocuğumuzu sporla tanıştırdık. Kış spor okullarımıza da tüm evlatlarımızı bekliyorum. Bugün geldiğimiz noktada ‘sporda parlayan bir Yıldırım’ hedefinde güzel bir ivme yakaladığımızı görüyorum. Okul ziyaretlerimiz kapsamında evlatlarımızın bizden bir spor salonu talebi olmuştu. Biz de Yıldırım’ın geleceği evlatlarımızın bu güzel taleplerine kayıtsız kalamadık. Çınarönü Kapalı Spor Tesisini ilçemize kazandırdık. Öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim döneminde istifade etmeleri için hizmete açtık.

Burayı yapmak bizden yaşatmak sizden

680 metrekarelik alandan oluşan Çınarönü Mahallesi Kapalı Spor Salonu’muzda; okullarımız beden eğitimi derslerini gerçekleştirecek, bölge sakinlerimize kadın spor merkezimizde ücretsiz olarak step, aerobik ve pilates eğitim hizmeti sunacağız. Yine evlatlarımız için kış-yaz spor okulları kapsamında voleybol ve basketbol eğitimleri verilecek. Kıymetli hemşehrilerim, sevgili genç kardeşlerim, burayı yapmak bizden, yaşatmak sizden. Çınarönü Kapalı Spor Salonu’muz Yıldırım’a hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Güzel vakit geçirebileceği verimli bir hizmet alanı oldu

Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen, “İnsana dokunan hizmetlerle Yıldırım ilçemizde yaşam standardı her geçen gün yükseliyor. İki okulumuzun yanı başında hizmete açılan Çınarönü Kapalı Spor Salonu ilçe sakinlerimizin güzel vakit geçirebileceği verimli bir hizmet alanı oldu. Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz’ı ve ekibini kutluyorum” dedi. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r