DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21551810,30%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Başhekim Rezaleti ! Doktora Tecavüz Etti

Başhekim Rezaleti ! Doktora Tecavüz Etti

ABONE OL
17 Eylül 2024 15:40
Başhekim Rezaleti ! Doktora Tecavüz Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020 yılının Mayıs ayında Lüleburgaz’daki özel bir hastanede dehşet verici bir olay yaşandı. Hastanede görevli yabancı uyruklu kadın doktor E.V., başhekim A.Ç.’nin cinsel saldırısına uğradı. Olayın ardından yaşadığı travmanın etkisiyle Edirne’ye dönen Doktor V., psikolojik destek aldıktan sonra durumu polise bildirdi.

ALKOLLE BERABER İLAÇ VERDİ

Doktor E.V., polise verdiği ifadede, başhekim A.Ç.’nin kendisine rahatlaması için bir ilaç verdiğini ve aynı gün acil serviste çalışırken aynı ilaçtan ikinci dozunu sunduğunu belirtti. E.V., başhekimin akşam alkol içmeye davet etmesi üzerine, ısrarlar sonucunda bir bardak şarap içtiğini ve bunun ardından kendisini giderek kötü hissetmeye başladığını ifade etti.

“BAŞHEKİM ÇIPLAKTI “

Halk TV’de yer alan habere göre; kendisini kötü hissettiğini belirten E. V, başhekimin odanın kapısını ve ışıklarını kapatıp, kendisine sedye üzerinde cinsel saldırıda bulunduğunu anlattı. E. V., uyandığında, tüm giysilerinin yerde olduğunu, başhekimin de çıplak olduğunu gördüğünü belirtti. Şikayet üzerine gözaltına alınan A.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede 19 Haziran 2020’de tutuklandı. Yargılamanın devam ettiği   esnada Başhekim A.Ç., tahliye edildi.

15 YIL HAPİS CEZASI

Suçlanan A.Ç., E.V. ile yaşadıkları cinsel birlikteliğin tamamen rızaya dayalı olduğunu savundu. Ancak, Kırklareli 1. Ağır Ceza Mahkemesi, A.Ç.’ye E.V.’ye yönelik ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 15 yıl hapis cezası verdi.

YARGITAY İSTİNAF KARARINI BOZDU

İstinaf Mahkemesi, yerel mahkemenin kararını bozarak Dr. A.Ç. için tahliye kararı verdi. Ancak, bu karar Yargıtay 9. Ceza Dairesi tarafından bozularak dosya yeniden İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne gönderildi. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, Yargıtay’ın bozma kararına uyarak dosyayı yeniden değerlendirdi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 Bugün görülen duruşmada, 15 yıl hapis cezası verilen Dr. A.Ç. için tutuklama kararı verdi. Duruşmada olduğu öğrenilen A.Ç.’nin cezaevine gönderildiği bildirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r