DOLAR 34,2857 0%
EURO 37,0344 0.01%
ALTIN 3.026,59-0,03
BITCOIN 23134860,01%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Göktaş: “Paralar bayram öncesi hesaplarda”

Bakan Göktaş: “Paralar bayram öncesi hesaplarda”

ABONE OL
7 Haziran 2024 15:46
Bakan Göktaş: “Paralar bayram öncesi hesaplarda”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2022’de başlatılan Aile Destek Programı, ihtiyaç sahibi ailelere ev içindeki kişi başına düşen gelire göre değişen yardım miktarlarıyla destek oluyor. Bu destek, aylık periyotta sağlanıyor ve 24 ay boyunca devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini, Kurban Bayramı öncesine alarak bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını açıkladı.

4 milyar TL ödeme yapacağız

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı’nın düzenli olarak her ay hanelere destek sağladığını belirtti ve ekledi: “İhtiyaç sahibi hanelere sunduğumuz desteği devam ettirerek, onların yanında olmaya devam ediyoruz. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini, Kurban Bayramı nedeniyle erkene alarak, bugünden itibaren hesaplara aktarıyoruz. Bu çerçevede, hanelere toplamda 4 milyar TL ödeme yapacağız.”

Toplam 84,3 milyar TL destek sağlandı

Bakan Göktaş, herkesi kucaklayan bir sosyal hizmet anlayışıyla ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardımları sürdürdüklerini vurgulayarak, Türkiye’nin gelişimine paralel olarak vatandaşlarla refahı paylaşmaya devam ettiklerini ifade etti. Ayrıca, bu ayki ödemeyle birlikte bugüne kadar hanelere toplamda 84,3 milyar TL destek sağladıklarını belirtti.

Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmıyoruz

Bakan Göktaş, hayat şartlarının değişimine uygun olarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırdıklarını vurgulayarak, “Sosyal yardım politikalarımızı tümüyle gözden geçiriyoruz. Vatandaşlarımız arasında ayrım yapmadan, eşitlik ve adalete dayalı bir şekilde toplumun her kesimine erişilebilir hizmet sunuyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r