DOLAR 34,2232 0.06%
EURO 37,8853 0.1%
ALTIN 2.918,58-0,16
BITCOIN 2093069-0,65%
İstanbul
19°

AÇIK

12:58

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Antalya’da kan donduran olay!

Antalya’da kan donduran olay!

ABONE OL
2 Ağustos 2024 15:08
Antalya’da kan donduran olay!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Antalya’da dehşet verici bir cinayet olayı yaşandı. Mehmet A., sevgilisi Aynur Çilli’yi ormanlık alanda başına taşla vurarak öldürdü. Aynı kişinin, olay anına şahit olan sevgilisinin 8 yaşındaki oğlu Bulutcan Çilli’yi de evde boğarak hayatını kaybettirdiği belirtildi. Katil zanlısı, çocuğu çuvala koyarak evden çıkarmaya çalışırken jandarma tarafından yakalandı.

Başına defalarca taşla vurarak öldürdü

Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Doğuyaka Mahallesi 1191 Sokak’ta saat 17.30 sıralarında korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre, Mehmet A. isimli şahıs, sabah saatlerinde sevgilisi Aynur Çilli ve Aynur Çilli’nin 8 yaşındaki oğlu Bulutcan Çilli ile birlikte Kepez ilçesi Duacı Mahallesi’ne gitti. Burada çıkan tartışma sonucu Mehmet A., sevgilisi Aynur Çilli’yi başına defalarca taşla vurarak öldürdü ve olay yerinden çocukla birlikte ayrıldı.Olayın ardından ormanlık alanda bir kadın cesedi bulunduğu ihbarı yapıldı. Jandarma ve sağlık ekipleri, cesedin Aynur Çilli’ye ait olduğunu belirledi. Sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini doğruladı. Katil zanlısı Mehmet A., çocuğu çuvala koyarak evden çıkarmaya çalışırken jandarma tarafından yakalandı.

Çocuğu boğarak öldürdü

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yaşanan korkunç cinayetlerin ardından jandarma, Aynur Çilli’nin Mehmet A. ile birlikte yaşadığını tespit ederek, Doğuyaka Mahallesi’ndeki evine geldi. Evin içinde yapılan incelemede, Mehmet A. evde yakalandı. Ayrıca, evde yapılan aramada, 8 yaşındaki Bulutcan Çilli’nin elleri, ayakları ve boynundan iple bağlı olarak cenin pozisyonunda ölü bulunduğu belirlendi. Mehmet A.’nın, Aynur Çilli’yi öldürdükten sonra çocuğu eve getirdiği ve olaya şahit olduğu için Bulutcan Çilli’yi boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Küçük çocuğu domuz bağıyla bağlı olarak yerde yatarken gördüm

Olayın yaşandığı mahallede oturan komşu Selahattin Doğan, yaşananları şu şekilde anlattı: “Mehmet A., yaklaşık bir buçuk yıl önce mahallemize taşındı. Bugün jandarma ekipleri geldiğinde, ben de içeri girdim. Küçük çocuğu domuz bağıyla bağlı olarak yerde yatarken gördüm. Çok şaşırdım. Duyduğuma göre, Mehmet A. önce kadını ormanlık alanda taşla öldürmüş, ardından eve gelerek çocuğu boğmuş. Adam evinin önünde jandarma tarafından yakalanmış. Daha sonra, jandarma ekipleri tanık olarak ifademi almak için beni tekrar eve götürdüğünde, çocuğu aynı şekilde yerde yatarken gördüm. Çocuğun boğazında plastik kelepçe vardı ve boğularak öldürülmüştü. Katil zanlısının, boğarak öldürdüğü çocuğu çuvala koyup evden çıkarmaya çalıştığı ancak jandarma tarafından yakalandığı öğrenildi. Zanlı gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r