DOLAR 33,9610 0.18%
EURO 37,8595 0.65%
ALTIN 2.820,840,41
BITCOIN 1966761-2,91%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amcanın aracı ilk kez görüntülendi!

Amcanın aracı ilk kez görüntülendi!

ABONE OL
7 Eylül 2024 16:51
Amcanın aracı ilk kez görüntülendi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kayıp Narin’i arama çalışmaları 18. gününde sürerken, ekipler bölgede yoğun mesai harcıyor. ‘Kasten adam öldürme’ suçlamasıyla tutuklanan amcaya ait araç da ilk kez ortaya çıktı.

Olay iki ekip halinde inceleniyor!

Narin’in arama çalışmalarında ekipler ikiye bölünmüş durumda. Bir grup, kaybolduğu 21 Ağustos günü saat 15.15 öncesini araştırırken, diğer grup bu saati takip eden zamanı inceliyor. Bölgede gelen ihbarlar ise anında değerlendiriliyor.

Yer altı görüntüleme cihazıyla arama çalışmaları yapıldı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, mahalledeki mezarlıkta jandarma eşliğinde yer altı görüntüleme cihazıyla arama yapıldı. Ayrıca, mahalleye giriş çıkış yapan araçlarda da detaylı arama ve kayıt işlemleri gerçekleştiriliyor.

İlk abisi gözaltına alındı sonra amcası tutuklandı

8 yaşındaki Narin’in kaybolmasıyla ilgili ilk olarak ağabeyi gözaltına alındı. Kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınan 18 yaşındaki ağabey, İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan elde edilen çene yapısı örnekleriyle karşılaştırıldı, ancak ısırık izinin kime ait olduğu belirlenemedi ve ağabey serbest bırakıldı.Arama çalışmalarının 11. gününde ise yeni bir gelişme yaşandı: Narin’in amcası ve Tavşantepe Mahallesi muhtarı Salim Güran gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan Güran, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve kasten öldürme suçlamalarıyla tutuklandı. Güran’ın avukatı karara itiraz etti.

DNA tespitleri var

Amca Salim Güran’ın tutukluluğuna ilişkin açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Tüm devlet kurumları seferber oldu. İfadeler alınıyor, o ifadeler çerçevesinde gözaltılar yapılıyor. DNA tespitleri var. DNA tesiptleri açısından Narin’in anne-babasının araçtaki amcanın DNA’sının uyuşması nedeniyle tutuklama kararı verildi” ifadelerini kullanmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r