DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21543080,94%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

19:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

AK Parti’li Vekil Galip Ensarioğlu’nun Çarpıcı Fotoğrafı Ortaya Çıktı
  • Ara Haberi
  • Genel
  • AK Parti’li Vekil Galip Ensarioğlu’nun Çarpıcı Fotoğrafı Ortaya Çıktı

AK Parti’li Vekil Galip Ensarioğlu’nun Çarpıcı Fotoğrafı Ortaya Çıktı

ABONE OL
19 Eylül 2024 13:08
AK Parti’li Vekil Galip Ensarioğlu’nun Çarpıcı Fotoğrafı Ortaya Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Diyarbakır’da yaşanan Narin Güran cinayeti soruşturmasında ilk tutuklanan isim, Narin Güran’ın amcası Salim Güran oldu. Cinayet dosyasının itirafçısı Nevzat Bahtiyar, Narin Güran’ın cansız bedenini Salim Güran’ın kendisine teslim ettiğini iddia etmişti. Bu iddialar soruşturmayı derinleştirirken, cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor.

Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var

Narin Güran’ın cansız bedeni bulunduğunda, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, bir televizyon programında yaptığı açıklamada, “Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile, bizim dostlarımızdır” demişti. Bu sözleriyle tepki çeken Ensarioğlu, açıklamalarının çarpıtıldığını savundu. Tepkiler sürerken, Ensarioğlu’nun sözleri ve cinayet soruşturmasındaki rolü dikkat çekici bir tartışma başlattı.

Meclis’te Ensarioğlu ve Amcası Güran’ın Çay İçtiği Fotoğraf Ortaya Çıktı

Gerçek Gündem’de yer alan habere göre, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ile cezaevinde tutuklu amcası Salim Güran’ın Meclis’te iktidar kulisinde çay içerken çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta Güran ve Ensarioğlu’nun yanı sıra iki kişi daha yer alıyor. TBMM’nin söz konusu kulislerine her ziyaretçi giremiyor; bu alana yalnızca milletvekilleri veya danışmanları eşliğinde erişim sağlanabiliyor. Meclis Genel Kurulu kapılarının doğrudan açıldığı bu alan, Meclis polisi tarafından sıkı güvenlik önlemleriyle korunuyor.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r