DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 2290750-1,02%
İstanbul
15°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

NOV ACADEMY SPOR KULUBÜ İLE BURSA ÇÖZÜM KOLEJİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ!
  • Ara Haberi
  • Genel
  • NOV ACADEMY SPOR KULUBÜ İLE BURSA ÇÖZÜM KOLEJİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ!

NOV ACADEMY SPOR KULUBÜ İLE BURSA ÇÖZÜM KOLEJİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ!

ABONE OL
26 Ekim 2024 15:20
NOV ACADEMY SPOR KULUBÜ İLE BURSA ÇÖZÜM KOLEJİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Türkiye’nin en önde gelen sporcularını yetiştirmeyi hedefleyen Nov Academy Spor Kulubü, çağdaş eğitim yüzü Çözüm Koleji ile iş birliği anlaşması imzaladı. Protokolün imza törenine kurumlarını temsilen, üç sezon Türkiye Basketbol Süper Ligi, iki sezon Türkiye Basketbol 1.Ligi ve altı sezon Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde forma giyen Nov Academy Spor Kulubü yönetim kurulu başkanı Mehmet Yılmaz, 5 sezon boyunca Türkiye Basketbol Süper Ligi ve aynı zamanda uzun yıllar çifte lisans statüsünde Türkiye Basketbol 2.Ligi‘nde forma giyen Genel Koordinatör Burak Gürbüz ve Bursa Çözüm Koleji Genel Müdürü Özkan Düzenli katılım sağladı.

MİNİK ADIMLARDAN PROFESYONEL ADIMLARA

Nov Academy Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz ve Genel Kordinatör Gürbüz, yaptığı açıklamada “Nov Academy, basketbolun geleceğini şekillendirmekle birlikte tüm yetenekler için bir fırsat oluşturmayı hedeflemektedir. Minik adımlardan, profesyonel adımlara geçerken her aşamada destek sağlamaktayız. Yalnızca bir eğitim noktası olmaktan çok kendi sporcumuzu yetiştirmek ve büyük başarılara imza atmak en büyük gayemizdir” dedi.

“BAŞARILI GENÇLER YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Nov Academy Spor Kulübü ile gerçekleştirdikleri bu anlaşma ile birlikte akademik, sportif ve sosyal yaşantısında başarılı gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini aktaran Bursa Çözüm Koleji Genel Müdürü Düzenli, “En kıymetli varlığımız olan çocuklarımızın geleceklerine, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak bizler için çok önemlidir.” şekilde konuştu.
İmzalanan protokolle birlikte spora birbirinden başarılı sporcular kazandırarak adını dünya çapında birçok müsabakada duyurmayı hedefleyen Nov Academy Spor Kulübü, Bursa Çözüm Koleji ile birlikte Türk spor ailesine birçok yeni sporcu kazandırmaya devam edecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r