DOLAR 34,0771 0.12%
EURO 38,0788 0.01%
ALTIN 2.836,950,28
BITCOIN 21409351,36%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kadın gazeteciye çirkin saldırı

Kadın gazeteciye çirkin saldırı

ABONE OL
27 Ağustos 2024 16:54
Kadın gazeteciye çirkin saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Yalova’nın Armutlu ilçesinde dün kanoyla denize açılan Hüseyin P. (32) ve Yücel Ç.’yi (28) arama çalışmaları sürerken, Demirören Haber Ajansı Yalova Muhabiri Zehra Baykal, olay yerine giderek haber yapmaya çalıştı. Kayıp yakınları olduklarını öne süren 15 kişilik bir grup, Baykal’a saldırdı. Darbedilen ve kulağına 7 dikiş atılan Baykal, hastaneye kaldırıldı. Baykal, “15 kişilik grup mikrofonumu görünce bana saldırdı. Amacım kamuoyunu bilgilendirmekti” dedi.

Baykal, yaklaşık 15 kişilik grubun saldırısına uğradı

Dün öğleden sonra Armutlu ilçesi Dereağzı mevkisine gelen 4 arkadaş, denize girip yüzdükten sonra kano kiralayarak denize açıldı. Yücel Ç. ve Hüseyin P., Bozburun mevkisine ilerledikten sonra Tavşantepe bölgesinde kayboldu. Ekipler, 4 bot ve 1 helikopterle arama çalışmaları başlattı. Olay yerine haber yapmak için giden DHA Yalova Muhabiri Zehra Baykal, kaybolan kişilerin yakını olduğunu iddia eden bir grup tarafından darbedildi. Baykal, yaklaşık 15 kişilik grubun saldırısına uğradığını ifade etti.

Görevimi yapmak için oraya gittim

Kendisine saldıranlardan şikayetçi olan Baykal: “İki kişinin Armutlu sahilinde kanoyla açıldığını ve kaybolduğunu duyduk. Bugün haber yapmak için olay yerine gittik. Araçtan indiğim sırada kaybolan kişinin yakınları olduğunu öne süren yaklaşık 15 kişilik bir grup elimde mikrofonu görünce bana saldırmaya başladı. Durumu anlamaya çalışırken bir kişi boğazımı sıktı, bir kişi saçımı çekti ve kulağımı küpemle çekti ve kulağım yarıldı. Ben kendimi Deniz Limanı Şube Müdürlüğüne attım. Hastaneye sevk edildim. Kulağıma 7 dikiş atıldı. Vücudumda morluklar ve çizikler var. Kendilerinden şikayetçi oldum. Belki o kişiler yakınlarını arıyordu ama amacım kamuoyunu bilgilendirmekti. Görevimi yapmak için oraya gittim.” dedi.

Yalova Valiliğinden açıklama

Bu arada Yalova Valisi Hülya Kaya da yaşanan saldırıdan dolayı üzüntüsünü dile getirip,konunun takipçisi olacağını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, ekipler, Zehra Baykal’a saldıran kişilerin kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r