DOLAR 34,1135 0.28%
EURO 38,1497 0.22%
ALTIN 2.871,051,49
BITCOIN 21623261,02%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

İzmir’deki Katliamın Ardından Mardin’den Yürek Yakan Haber
  • Ara Haberi
  • Genel
  • İzmir’deki Katliamın Ardından Mardin’den Yürek Yakan Haber

İzmir’deki Katliamın Ardından Mardin’den Yürek Yakan Haber

ABONE OL
27 Ağustos 2024 15:55
İzmir’deki Katliamın Ardından Mardin’den Yürek Yakan Haber
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Mardin’in Savurkapı Mahallesi’nde dün yaşanan olay, kan dondurdu. Bir evde elleri ve kolları bağlı halde bulunan kimliği belirsiz bir çocuk, mahalledeki gençler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Çocuğun işkence gördüğü ortaya çıkarken, ev sahibi Necmettin Özgün yaşananları anlattı.

Çocuk Ellerinden Bağlı Halde Bulundu

Özgün, “Bu aile benim evimde yaklaşık üç aydır kiracı olarak yaşıyordu. Onları pek tanımıyordum, sadece kiracım oldukları için ara sıra görüyordum. Olayın gerçekleştiği gün bu çocuğa işkence yapıldığını öğrendik ve çok üzüldük. Daha önce oturdukları evden de çıkarılmışlar. Anladığım kadarıyla çocuk daha önce de işkence görmüş olabilir. Bu olayı öğrenmemize vesile olduğu için, Allah’ın bu çocuğu bana gönderdiğini düşünüyorum. Evi onlara kiraya verdiğim için pişman değilim; çünkü bu sayede bir çocuk kurtulmuş oldu. Bu aileyi tanısaydım asla evimi kiraya vermezdim ama çocuğun kurtulması beni mutlu etti,” dedi.

Madde Bağımlısı Baba Gözaltına Alındı

Mardin’in Savurkapı Mahallesi’nde kan donduran bir olay yaşandı. Bölgeye gelen polis ekipleri, H.A.’nın yaşadığı evde arama yaparken, mahalle sakinleri tarafından elleri plastik kelepçelerle bağlı halde bulunan bir çocuk hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.Olayın duyulmasıyla birlikte mahallede büyük bir infial yaşandı. Gözaltına alınan baba H.A.’ya mahalleli linç girişiminde bulundu. Polis ekiplerinin araya girmesiyle H.A. linçten kurtarıldı. Yaşanan korkunç olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r