DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 2245904-0,37%
İstanbul
23°

AÇIK

13:00

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

24 yaşındaki kadın, yasak aşka kurbanı çıktı

24 yaşındaki kadın, yasak aşka kurbanı çıktı

ABONE OL
9 Ağustos 2024 17:10
24 yaşındaki kadın, yasak aşka kurbanı çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İzmir Karşıyaka’da balıkçı barınağında Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı ekipler, devriye sırasında bir teknedeki buzdolabında cansız bir bedene rastladı. Ekipler, kadavra köpeğinin tepki verdiği yere giderek, buzdolabının dışına çıkmış bir el buldu. Olay yerine gelen savcı, buzdolabını açtığında cenin şeklindeki vücut bütünlüğüne sahip bir kadın cesediyle karşılaştı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nin yaptığı incelemede cesedin 24 yaşındaki Hilmiye Tuğba Esgin’e ait olduğu belirlendi. Savcı ve İzmir Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarının ardından Esgin’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

3 şüpheli gözaltına alındı

Kafasında darp ve yaralanma izleri bulunan genç kadının yapılan incelemeleri sonucunda boğularak öldürüldüğü belirlendi. Esgin’in ölümünün ardından başlatılan soruşturmada, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tekne sahibi Şenol A., eşi Belgin A., ve tekneyle bağlantılı diğer bir kişiyi içeren toplam üç şüpheliyi gözaltına aldı.

Genç kızla yasak ilişki yaşadığı ortaya çıktı

Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre; yapılan sorgulamada, tekne sahibi Şenol A.’nın çelişkili bilgiler verdiği tespit edildi. Şenol A.’nın genç kızla yasak bir ilişki yaşadığı ortaya çıktı. İlk olarak, genç kıza tokat attığını ve bu tokatın sonucunda genç kızın yere düşüp kafasını vurduğunu iddia etti. Ancak, sorgunun ilerleyen aşamalarında verdiği ifadelerde farklı bilgiler ortaya çıktı.

Esgin boğularak öldürüldü

Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada, çelişkili bilgilerle ilgili detaylar gün yüzüne çıktı. Polisin yaptığı araştırmalarda, Hilmiye Tuğba Esgin’in tekne sahibi Şenol A.’nın kız arkadaşı olduğu belirlendi. Çalışmayan genç kız, ablasında kalmamak için Şenol A.’nın yanında yaşamaktaydı. İddiaya göre, Belgin A., kocası Şenol A.’nın Hilmiye Tuğba Esgin ile ilişkisinden haberdar oldu ve bu gelişmenin ardından Esgin boğularak öldürüldü. Ayrıca, olaydan sonra tekneye çağrılan ve gözaltına alınan üçüncü kişi K.B.Ö.’nün bir tamirci olduğu öğrenildi. Şenol A. ve eşi, tekneyi tamir ettirdikten sonra cesetten kurtulmak için denize açılmayı planlıyordu. Resmi ifadelerinin alınmasının ardından üç şüpheli bugün adliyeye sevk edilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r