DOLAR 34,1528 -0.04%
EURO 38,2248 0.13%
ALTIN 2.924,660,16
BITCOIN 2244150-0,02%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

05:25

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trump Biden’ı topa tuttu Putin’i övdü

Trump Biden’ı topa tuttu Putin’i övdü

ABONE OL
5 Ağustos 2024 14:31
Trump Biden’ı topa tuttu Putin’i övdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ABD’nin eski başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, Ankara’da gerçekleştirilen son dönemin en geniş çaplı takas operasyonu nedeniyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i tebrik etti. Trump, ABD Başkanı Joe Biden yönetimini ise operasyonun yürütülme şeklinden ötürü eleştirerek, “Vatandaşlarımızı geri aldık ama bunun karşılığında korkunç anlaşmalar yaptık. Bu durumu övmek güzel olabilir, ancak bu kötü bir örnek teşkil eder mi?” diye sordu.

Vladimir Putin’i yine başka bir harika anlaşmaya imza attığı için tebrik etmek isterim

ABD’nin eski başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, seçim kampanyası kapsamında Georgia eyaletinin Atlanta kentinde düzenlediği mitingde, Ankara’da gerçekleştirilen son dönemin en kapsamlı takas operasyonunu değerlendirdi. Trump, “Vladimir Putin’i bir kez daha mükemmel bir anlaşmaya imza attığı için tebrik etmek isterim” şeklinde konuştu.

Kötü bir örnek teşkil eder mi?

Takas operasyonunu ele alış biçimi nedeniyle Biden yönetimini eleştiren Trump, “Vatandaşlarımızı geri aldık ama korkunç anlaşmalar karşılığında. Onları geri aldığımızı söylemek güzel ama bu kötü bir örnek teşkil eder mi?” dedi.

Bizim zeka seviyesi düşük birine ihtiyacımız yok

Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, Georgia eyaletinin Atlanta kentinde düzenlediği mitingde, Demokrat Parti’nin olası başkan adayı ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’i sert bir dille eleştirdi. Trump, Harris’in başkan adayları arasında “en solcu görüşlere” sahip olduğunu iddia ederken, “Harris, çok düşük zekalı bir birey. Bizim zeka seviyesi düşük birine ihtiyacımız yok” şeklinde konuştu.

Takas operasyonu

MİT, ABD, Almanya, Polonya, Slovenya, Norveç, Rusya ve Belarus cezaevlerinde bulunan 26 kişinin karşılıklı değişimini içeren son dönemin en kapsamlı takas operasyonuna imza attı. Operasyon kapsamında takas edilenler arasında The Wall Street Journal muhabiri Evan Gershkovich, Amerikalı eski deniz piyadesi Paul Whelan, Almanya vatandaşı paralı asker Rico Krieger, Rus muhalif İlya Yaşin ve Rusya Federal Güvenlik Servisi Subayı Vadim Krasikov yer aldı.          

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r