DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2116300-0,75%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

16:11

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Adana’da iğrenç olay!

Adana’da iğrenç olay!

ABONE OL
5 Temmuz 2024 17:03
Adana’da iğrenç olay!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adana’da bir lisenin Adalet Bölümü’nde okuyan B.I., 2022 yılı Eylül ayında Adana 4. Çocuk Mahkemesi’nde hakim A.E.’nin yanında staj yapmaya başladı. İddialara göre, haftanın 3 günü staj yaptığı süreçte kasım ayında hakim A.E.’nin odasında cinsel saldırıya uğradı.Adana 4. Çocuk Mahkemesi’nde görevli olan 36 yaşındaki hakim A.E., yanında staj yapan 18 yaşındaki Adalet Bölümü öğrencisi B.I.’ya cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak. İddianamede, B.I.’nın panik halde hakimin odasından çıkarken güvenlik kamerası görüntüsü delil olarak sunuldu.

15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı

Adana’da yaşanan olayın ardından, B.I. psikolog kuzenine yaşadıklarını anlattı. Durumu öğrenen annesiyle birlikte okul müdürüne başvurdu. Okul yönetiminin müdahalesiyle birlikte Adana 4. Çocuk Mahkemesi hakimi A.E. hakkında soruşturma başlatıldı.Soruşturma sürecinde hakimin görev yeri önce değiştirildi, daha sonra görevden uzaklaştırıldı. Adana Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, hakim A.E. hakkında “Basit cinsel saldırı” suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Dudağımı öpmek istedi, ben geri çekildim

Tarsus 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede yer alan ifadesinde mağdur B.I., yaşadıklarını şöyle anlattı: “Staj yaptığım bir gün odasında çok güzel olduğumu söyledi. Daha sonra konu yüzmeye geldi, yüzmeyi sevdiğimi belirttim. Bunun üzerine bana yüzerken video çekip çekmediğini sordu. Buna karşılık verdim ve videonun olmadığını söyledim. Ardından konu alkole geldi. Biraz daha konuştuktan sonra bana dans etmeyi sevip sevmediğimi sordu. Dans etmeyi bilmediğimi ifade ettim. Perdeleri kapattıktan sonra ayağa kalktım, o da benimle dans etmeyi teklif etti. Dans sırasında bana 6-7 kez dokundu. Dudağımı öpmek istediğinde geri çekildim ve rahatsız olduğumu, gitmek istediğimi söyledim. Ellerimi tutarak öptü, ben kendimi geri çektim ve odadan çıktım.” ifadelerini kullandı.

Hakim hakkında çıkan suçlamaları reddetti

İddianamede yer alan bilgilere göre, hakim A.E. suçlamaları reddederken, B.I.’nın hakimin odasından panik halde çıktığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüsü delil olarak sunuldu. Ayrıca mağdurun telefon incelemesine ilişkin bilirkişi raporu da iddianamede yer aldı. Raporda olayın ardından hakim A.E.’nin, B.I.’ya “Bugün geldin mi adliyeye, her şey yolunda mı?” şeklinde mesaj gönderdiği ve cevapsız aramalar yaptığı belirtildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r