DOLAR 34,2593 0.05%
EURO 37,6021 -0.09%
ALTIN 2.920,92-0,01
BITCOIN 21705252,57%
İstanbul
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:58

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Samsun’da ‘Gizemli Varlık’ mahalleyi ayağa kaldırdı
  • Ara Haberi
  • Genel
  • Samsun’da ‘Gizemli Varlık’ mahalleyi ayağa kaldırdı

Samsun’da ‘Gizemli Varlık’ mahalleyi ayağa kaldırdı

ABONE OL
4 Temmuz 2024 13:34
Samsun’da ‘Gizemli Varlık’ mahalleyi ayağa kaldırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Samsun’un Bafra ilçesinde yaşayan Tiryaki ailesi, evlerinin altında devasa bir canlının varlığını iddia ederek yetkililerden yardım istedi. Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın talimatıyla harekete geçen Samsun Büyükşehir İtfaiye ekipleri ve Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Ziya Aliçeşme ve ekibi, evi ziyaret ederek bölgede ilaçlama yaptı ve kamera ile evin altını kontrol etti. Ancak herhangi bir bulguya rastlanmadı. Aile, evin altından gelen sesler ve kaybolan kediler ve köpekler nedeniyle büyük bir korku içinde olduklarını belirtiyor. Bölge sakinlerinin Haberler.com’a yaptıkları özel açıklamalar ise bu iddialara farklı bir bakış açısı getiriyor.

Görüntüsü yılan ama yılan değil

Ev sahibi Safiye Öztürk, “Görüntüsü yılan ama yılan değil. Gövdesi ve kafası büyük. Çok garip bir ses çıkartıyor. 6 tanesi küçük ve 2 metreye yakın. Evimizin altına yuvalamış durumdalar. Son 1 hafta içinde bir yetkili ziyaret etti ama yılan ile ilgilenecek bir birimlerinin olmadığını söylediler. Peki ben nasıl rahat olabilirim?” ifadelerini kullandı.

Ölüsü de dirisi de yok

Öztürk, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Başkasından duysam inanmazdım. Bir anda ses duyup o noktaya gidiyorsun, 3-5 saniyelik bir görüntü görüyorsun ve bu seni tüm hayatını altüst ediyor. Anında baygınlık geçirdim, 2 gün kendime gelemedim. Ben de bunu kanıtlamayı isterdim ama o anda bunu düşünemiyorsunuz. Köpeğim dünden beri kayıp. Ölüsü de dirisi de yok.” dedi. Başka bir vatandaş ise şu ifadeleri kullandı: “Kedi yavrusunu yutuyor ama postunu geri tükürüyor.” dedi.

Eski olan evlerini yaptırmak için böyle bir şey söylüyorlar

Bir bölge sakini şunları söyledi: “Ben böyle bir şeye inanmıyorum. Gözle gören, fotoğraflayan yok. Ortalığı karıştırdılar. Ben 60’lı yaşlarındayım ve böyle bir şeyle karşılaşmadım. Sadece laflar dönüyor ortada, gerçekten olduğuna inanmak zor. Eğer öyle bir şey varsa, ben o evde yatıp kalkmam. Bence eski evlerini yenilemek için böyle bir hikaye uyduruyorlar. Kendileri nasıl orada durabiliyorlar? Köy halkının çoğu da bu olaya inanmıyor.” dedi.Bölgeye gelen Jandarma ekipleri ise evin çevresine 3 adet fotokapan kurdu ve kameralara yansıyacak herhangi bir görüntünün peşine düştü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r