DOLAR 34,2708 0.08%
EURO 37,6695 0.09%
ALTIN 2.913,16-0,27
BITCOIN 21834122,10%
İstanbul
21°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Adana’da kiracısından geriye kedi ölüleri kaldı

Adana’da kiracısından geriye kedi ölüleri kaldı

ABONE OL
27 Haziran 2024 15:07
Adana’da kiracısından geriye kedi ölüleri kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi’nde bulunan 2 katlı, bahçeli müstakil evini Eylül 2021’de kiraya veren Adana’daki özel bir firmada satış şefi olarak çalışan Mürsel Maaşoğlu, evi çelik kapı firmasında çalışan S.Ş.’ye kiraladı.

3 yıl sonunda mahkeme, evin tahliyesine karar verdi 

Adana’da bir özel firmada satış şefi olarak çalışan Mürsel Maaşoğlu, Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi’ndeki 2 katlı, bahçeli müstakil evini Eylül 2021’de çelik kapı firmasında çalışan S.Ş.’ye kiraladı. Ancak bir süre sonra çevredekilerden gelen şikayetler üzerine Maaşoğlu, kiracısının evde sokakta bulduğu kedi ve köpekleri beslediğini öğrendi. Kiracısını bahçede beslemesi konusunda uyardı ancak olumlu bir yanıt alamadı ve kira ödemeleri de durdu.Maaşoğlu, evin tahliyesi için dava açtı ve 3 yıl süren mahkeme sürecinin ardından evin boşaltılması kararlaştırıldı. Ş.S. evi terk ettikten sonra Maaşoğlu, evin her odasının harabeye döndüğünü ve birçok kedi ölüsüyle karşılaştığını gördü.

Hayvanları sokaktan toplayıp evine getirip, kötü şartlardan dolayı ölümlerine sebep olan biri

Adana’da yaşanan olayla ilgili suç duyurusunda bulunan Mürsel Maaşoğlu, yaşadıklarını anlattı. Evini ilk olarak kiraladığında kiracısı Ş.S.’nin sadece 1 kedi ve 1 köpeği olduğunu bildiğini belirten Maaşoğlu, “Ev bahçeli olduğu için sorun etmedim çünkü ben de hayvanseverim. Ancak sonradan öğrendiğimize göre, kiracı hayvanseverler camiasında istifçi olarak biliniyormuş. Yani sokaktan topladığı hayvanları evinde kötü şartlarda besleyip ölümlerine sebep oluyormuş” dedi.Maaşoğlu, evlerinde şok edici bir manzara ile karşılaştıklarını belirterek devam etti: “Evin içinde ve bahçede onlarca kedi ölüsü bulduk. Getirdiği diğer hayvanların akıbeti ise belirsiz. Bu durum karşısında gerekli başvuruları yaptık. Bu kişinin hayvan beslemesi engellenmeli.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r