DOLAR 34,2368 -0.14%
EURO 37,1403 0.38%
ALTIN 3.009,160,56
BITCOIN 23108032,51%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

05:54

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bahçeli’nin yüzüğünden Erdoğan’a mesaj!

Bahçeli’nin yüzüğünden Erdoğan’a mesaj!

ABONE OL
12 Haziran 2024 14:55
Bahçeli’nin yüzüğünden Erdoğan’a mesaj!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) grup toplantısında kürsüde konuşurken çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafta Bahçeli’nin parmağında turkuaz taşlı bir yüzük olduğu ve yüzükte “Allah bana yeter” yazısının bulunduğu görüldü. Bahçeli, dün akşam saatlerinde CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel zirvesine üç saat kala sosyal medya hesabından dikkat çeken bu paylaşımı yaptı.

Bahçeli’nin yüzüğü Ankara kulislerini hareketlendirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin parmağındaki yüzükle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mesaj vermek istediği iddiaları Ankara kulislerini hareketlendirirken, MHP kurmaylarından konuyla ilgili açıklama geldi.

Bu masum bir yüzük

MHP Kurmaylarından yapılan açıklamada: “Bu masum bir yüzük. Yüzüklere ve rozetlere merakı var, kendi çizer ve yaptırır. Bu yüzük de yeni, kendi yaptırdı. Toplantılarda bunları takar ve gösterir”‘ dediler. Bunun Cumhur İttifakı’nda sorun var anlamı çıkarılmasını komik olarak nitelendirdiler. Olumsuz anlam çıkarılmasının aksine ilişkiler son derece olumlu deniyor. Erdoğan’a yüzükle mesaj vermeyeceği, bir şey söylemek isterse gidip söyleyebileceği dile getiriliyor.” dendi.

Yanlış hesap mahkemeden dönecektir

Erdoğan’ın temasları üzerinden MHP’yi vurma çabaları olduğu konusunda MHP rahatsız. Dünkü görüşme ile ilgili ‘Bizim için rahatsız edici durum yok, Erdoğan devletin başı istediği kişilerle görüşür’ diyorlar. Sinan Ateş cinayeti ile ilgili Bahçeli de tepki göstermiş, ‘Kimin elinde ne varsa ortaya koysun’ demişti. Hakim savcı yerine geçenler var, amaç ne deniyor. Semih Yalçın açıklama yaptı ve “MHP inandığı yolda kararlılıkla yürüyecektir, yanlış hesap mahkemeden dönecektir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r