DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2119629-0,70%
İstanbul
25°

KAPALI

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nişan alışverişi dönüşü kaza!

Nişan alışverişi dönüşü kaza!

ABONE OL
28 Mayıs 2024 10:19
Nişan alışverişi dönüşü kaza!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Burdur’da saat 19.00 civarında yaşanan korkunç kaza, Kuş Gözlem Evi yakınlarında gerçekleşti. Burdur’dan Suludere köyüne seyir halinde olan Metehan Aydın’ın kullandığı 32 E 2805 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu aniden kontrolden çıktı. Bu trajik anlarda araç takla atarak karşı şeride geçti ve Ali Çelik’in yönetimindeki bir kamyonetle çarpıştı. Kazada, Metehan Aydın’ın yanı sıra otomobilde bulunan nişanlısı Esra Kartal ve kardeşi Mert Kartal, olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonetin sürücüsü Ali Çelik ile araçta bulunan yolcu Adem İpek ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkışan sürücü Ali Çelik, kurtarılarak Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazanın nedeniyle ilgili detaylı inceleme devam ediyor.

Bursa’dan nişan töreni için Suludere köyüne gitti

Burdur Cezaevi’nde infaz koruma memuru olarak görev yapan Metehan Aydın ile Esra Kartal’ın nişanlı oldukları ve bu akşam Suludere köyünde düzenlenecek nişan töreni için Burdur merkezinde alışveriş yapmak üzere köye döndükleri sırada yaşanan kazadan haberdar olmamış oldukları belirtildi.Bursa’dan nişan törenine katılmak üzere gelen Metehan Aydın’ın ailesi, acı haberi alınca büyük bir üzüntü yaşadı ve gözyaşlarına boğuldu. Cenazeler, savcının yapacağı incelemenin ardından Burdur Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Jandarma, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.Bu trajik olaydan kısa bir süre önce, Metehan Aydın’ın kullandığı otomobilin kara yolundan geçişi bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kameralar, kazanın gerçekleştiği anın öncesindeki son görüntüleri kaydetmiş oldu.

Vali olay yerine gitti

Burdur Valisi Türker Öksüz, nişan alışverişi dönüşünde yaşanan ve 3 kişinin ölümüne, 2 kişinin ise yaralanmasına neden olan kazanın yerinde incelemelerde bulundu. İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutan Vekili Albay Engin Hatipoğlu ile birlikte gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Öksüz, “Burdur’dan Karamanlı yönüne seyir halinde olan bir aracın refüjü aşarak karşı yöne geçmesi sonucu, maalesef 3 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 2 vatandaşımızın da yaralandığı trafik kazası meydana geldi. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Gerçekten üzücü bir durum,” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r