DOLAR 34,1735 0.01%
EURO 38,1684 -0.09%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 22515220,33%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

05:25

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa’nın en güzel mesire alanı açılışa gün sayıyor
  • Ara Haberi
  • Genel
  • Bursa’nın en güzel mesire alanı açılışa gün sayıyor

Bursa’nın en güzel mesire alanı açılışa gün sayıyor

ABONE OL
2 Mart 2024 12:28
Bursa’nın en güzel mesire alanı açılışa gün sayıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gürsu Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi olan ve yakında resmi açılışını yapacak olan Gürsu  Mesire Alanı’nda hazırlıklar tamamlandı. Muhteşem doğası, eşsiz manzarası ve balon evleri ile dikkat  çeken Mesire Alanı tam donanım bir kompleks olarak hizmet verecek.
DOĞA VE SOSYAL YAŞAM İÇİN MUAZZAM BİR LOKASYON
Gürsu Belediyesi’nin Dışkaya Yolu üzerinde projelendirdiği Mesire Alanı’nda alt yapı çalışmaları  tamamlandı. Çok yakın zamanda resmi açılışını yapacak olan Gürsu Mesire Alanı’nda piknik ve  barbekü alanları, at biniciliği alanı, kır lokantası, balon evler, yürüyüş yolları gibi birbirinden farklı  sportif aktivite ve sosyal yaşam alanı yer alacak. “BENZERSİZ BİR MANZARA, EŞSİZ BİR DOĞA”
Son çalışmaları yerinde inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Mesire Alanımız açılış için  gün sayıyor. Ben hemşehrilerimize birden fazla güzelliği özellikle göstermek için sabırsızlanıyorum. Kır lokantamız eşsiz manzarası ile hem özel günlerin tek adresi olmaya aday, hem de birbirinden güzel  organizasyona ev sahibi olmak için hazır. Keza Mesire Alanı’ndaki yaklaşık seksen dönümlük alan hem  piknik hem de yürüyüş ihtiyacı için biçilmiş kaftan. Balon evlerimizin son rötuşları yapılıyor. Bu güzel  alanın en çok gençlerin ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Birbirinden güzel hazırlıklarımızın yapıldığı
projemizi açmak için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r