Van konserinde protesto!

Konser maratonunu hız kesmeden sürdüren ünlü şarkıcı Bengü, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Van Kültür Yolu Festivali" kapsamında Van'da sahne aldı. Peş peşe sevilen şarkılarını seslendiren Bengü, konserin sonunda protesto edildi.

Çok güzelsiniz

Van'da ilk kez konser verdiği için duyduğu mutluluğu dile getiren şarkıcı Bengü, "Uzun zamandır hiç bu kadar heyecanlanmamıştım, kalbim duracak gibi oldu. Van'a hep gelmek istedim ama kısmet olmadı. Böyle güzel bir festival düzenleyen Kültür ve Turizm Bakanlığımıza teşekkür ederim. Festival inanılmaz güzel ve kalabalığın enerjisini hissedebiliyorum. Çok güzelsiniz" dedi.

Bengü'ye pet şişe fırlattılar

Bengü'nün konserinin sonunda beklenmedik bir olay yaşandı. İddiaya göre, şarkılarını söyledikten sonra "Ne mutlu Türküm diyene" sözleriyle konserini bitiren Bengü, seyircilerden tepki aldı. Van Ekspres hesabından paylaşılan görüntülerde, şarkıcıya sinirlenen onlarca kişinin ellerindeki pet şişeleri sahneye fırlattığı görüldü. Van konserinden kareleri Instagram hesabında paylaşan Bengü, yaşanan olayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.