Taksiciden müşterisine taciz!

Ataşehir'de, taksici olduğu belirtilen bir şahıs, iddialara göre aracına aldığı 3 genç kıza, yolculuk ücreti karşılığında cinsel ilişki teklif etti. Genç kızların bu teklifi reddetmesi ve tepki göstermesi üzerine çıkan kavgada taksici, kızları araçtan kovdu ve ağır küfürler savurdu. Olay, genç kızların kamerasına yansıdı.

90 liralık ücreti İBAN yoluyla hesabına atmak istedi

Saat 00.30 civarında Ataşehir Çevre Yolu'nda gerçekleşen olayda, Melissa K. adlı genç kadın ve 2 arkadaşı, seyahat etmek için 34 TCV 50 plakalı bir taksiye bindi. Gidilecekleri yere varıldığında, Melissa K., taksiciye üzerinde nakit para olmadığını ve 90 liralık ücreti IBAN yoluyla hesabına transfer etmek istediğini belirtti.

Birliktelik teklif etti

İddialara göre, Ataşehir Çevre Yolu'nda meydana gelen olayda, alkollü olduğu iddia edilen bir taksici, Melissa K. ve beraberindeki 2 arkadaşına yolculuk ücreti karşılığında "başka çözüm yolları da bulabiliriz" diyerek birliktelik teklif etti. Ancak genç kızlar bu teklifi reddedince araçta tartışma çıktı. Taksici, kızları araçtan kovduktan sonra iddiaya göre saldırganlaştı. Olay anları, genç kızların kamerasına anbean yansırken, taksici ağır küfürler savurduktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Genç kızlar taksiciden şikayetçi olmazken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.