Sessizliğini bozdu!

Eşi Engin Polat'ın isteği üzerine 6,9 milyon takipçili Instagram hesabında 10 gün boyunca sessiz kalan Dilan Polat, suskunluğunu bozdı. İlk olarak Engin Polat'la birlikte olduğu bir fotoğrafı kalp emojisiyle paylaşan Polat, gönderisine "Göğe Bak Benimle" şarkısını ekledi. Ardından, art arda yeni paylaşımlar yaparak sosyal medya üzerindeki aktifliğine geri döndü.

6 Eylül'de tahliye edildiler

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından haklarında dava açılan Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün 6 Eylül'de tahliye edildi.

İlk paylaşımını yaptı

Eşi Engin Polat'la kalp emojisiyle bir fotoğraf paylaşarak sosyal medya hesaplarını aktif hale getiren Dilan Polat, takipçilerinin kendisinden yeni bir paylaşım yapmasını istemesi üzerine bir video paylaştı. Videoda, "Sesimi çok duymak isteyenler olmuş. Binlerce mesaj için teşekkür ederim. Göz gezdirdim, ama hemen paylaşmak mümkün olmadı. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.