Okul müdürüne zincirle saldırı!

Çorum'da Başöğretmen Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'nda saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, yabancı uyruklu 2 şahıs, okul müdürü Ömer Atılgan ve görevli Mehmet Öztürk'ü okul koridorunda zincirle darp etti. Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Edinilen bilgilere göre, okul müdürü Atılgan ve görevli Öztürk, koridorda bayılan S.D.S. adlı öğrenci için 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi ve çocuğun ailesine durumu bildirdi.

Zincirle saldırdı

Çorum'da bir öğrencinin ambulansla hastaneye gönderilmesine tepki gösteren öğrenci velisi, yanında bulunan erkek şahısla birlikte, okul müdürü Ömer Atılgan ve görevli Mehmet Öztürk'ü darp etti. Müdür Atılgan ve görevli Öztürk, öğrencileri için çağırdıkları ambulansla hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri, olay sonrası kaçan yabancı uyruklu şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı

Çorum Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, ayakta tedavi edilen okul müdürü Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk'ün sağlık durumlarının iyi olduğu ve olayın Valilik tarafından titizlikle takip edildiği belirtildi. Ayrıca, olay anının güvenlik kameralarına yansıdığı ve görüntülerde şahısların okul müdürü ile görevliyi darp ettiği görülüyor.